TikTok fenomeni TEM'de makas atarak ilerledi: O anları sosyal medya hesabından paylaştı

TikTok fenomeni TEM'de makas atarak ilerledi: O anları sosyal medya hesabından paylaştı
“Kasten yaralama” suçundan 2 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan daha sonra gözaltına alınan ve sekiz gün tutuklu kalan TikTok fenomeni tepki çeken görüntüye imza attı.

Sosyal medya platformu TikTok’ta “Melek Azad” ismiyle tanınan Fatma Demir, trafiği tehlikeye düşürecek şekilde makas atarak ilerledi ve o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

İstanbul'da Ataşehir TEM Otoyolu'nda seyir halinde ilerleyen 'Melek Azad' isimli sürücü, yoğun trafikte araçların arasında makas atmaya başladı.

Trafikte dakikalarca makas atarak ilerleyen 'Melek Azad' hem kendini hem de diğer sürücüleri tehlikeye attı.

Trafik kurallarını hiçe sayan ve trafikte ilerleyenlerin canlarını tehlikeye atan 'Melek Azad' bir de o anları marifetmiş gibi sosyal medya hesabından paylaştı.

TikTok fenomeni tutuklanmıştı

Şanlıurfa’da Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerince arananlara yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda “Kasten yaralama” suçundan hakkında 2 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan “Melek Azad” lakaplı Fatma Demir, geçtiğimiz yıl ekim ayında Batıkent Mahallesi’ndeki evinde yakalanarak gözaltına alınmış ve çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

8 gün cezaevinde kalan 'Melek Azad' tahliye olduğunu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurmuş ve ‘’8 gün 8 sene gibiydi ama olsun bazen kötü günüde görmek lazım malum iyi günde herkes herkesin yanında’’ demişti.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.