İstanbul otelde cep telefonu hırsızlığı: Böyle çalıp kayıplara karıştılar

İstanbul otelde cep telefonu hırsızlığı: Böyle çalıp kayıplara karıştılar
Taksim’de erkek arkadaşıyla otele gelen bir kadın, boş oda olmadığını öğrenince cep telefonunu çalıp kaçtı.

İstanbul Taksim'de bir hırsızlık olayı yaşandı. Taksim'de bir erkek ve kadın hırsızlık yapmak için bir oteli gözüne kestirdi. Otelin içerisine erkek arkadaşıyla giren kadın bahanesini hazırladı ve girişte bulunan görevliye boş oda olup olmadığını sordu.

Ardından boş oda olmadığını öğrenen kadın o esnada masanın üstünde bulunan eşyalara göz gezdirdi.

Görevlinin kafasını başka yöne çevirmesiyle elini masanın üstünde bulunan telefona uzatan kadın, adamın kendisine doğru dönmesiyle ilk hırsızlık girişiminde başarısız oldu.

Cep telefonunu çalıp kayıplara karıştı

Oda olup olmadığı konusunda sorularını görevliye direten kadın vakit kazanmaya çalıştı. Sonrasında görevlinin kapıda olmasını fırsat bilen kadın, masanın üzerinde bulunan bir eşyayı çaldı.

Ancak hırsız kadın bununla da yetinmedi. Görevlinin olmadığı esnada ikinci kez otele girerek masanın üzerindeki telefonu çalıp kayıplara karıştı.

O anlar kamerada

O anlar ise otelin güvenlik kamarası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde bir kadın ve erkeğin otele girdiği ardından görevliyle konuşmaya başlayan kadının boş oda olup olmadığını sorduğu görüldü. Sonrasında odanın bulunmadığını öğrenen kadının masanın üzerinde bulunan telefonu çalarak erkek arkadaşıyla olay yerinden uzaklaştığı görüldü.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.