Burun estetiği olmak isteyen Heval Pekgöz hayatını kaybetti: Aile hastane için suç duyurusunda bulundu

Burun estetiği olmak isteyen Heval Pekgöz hayatını kaybetti: Aile hastane için suç duyurusunda bulundu
İstanbul'da yaşayan ve üniversitede okuyan 19 yaşındaki Heval Pekgöz burun estetiği olmak için hastaneye gitti. Genç kızın kalbi anestezi sonrası durdu. Hayatını kaybeden Pekgöz'ün ailesi hastaneden şikayetçi oldu.

Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Pekgöz, burun ameliyatı olmak için İstanbul'da özel bir hastaneye gitti. Hem burun etini aldırmak hem de estetik operasyon yaptırmak için Maltepe'de özel bir hastaneye giden genç kız, narkoz aşamasında beklenmedik bir durumla kalp krizi geçirdi.

BURUN AMELİYATI OLMAK İÇİN GİDİP HAYATINI KAYBETTİ

20 günlük yaşam savaşını kaybeden Pekgöz'ün ailesi, kızlarının vefatında ihmaller zinciri olduğunu ifade etti.

Baba Ferhat Pekgöz, anestezinin ardından kızlarının kalbinin durduğu fakat kendilerine durumunun çok iyi olduğunu belirttiğini ifade etti. Önce tedbir olarak Kurtköy'deki bir hastaneye götürüldüklerini söyledi. Sonra ise 112 kaydı açılmadığı için yeniden başka bir şubeye yönlendirildiklerinden söz etti.

AYNI GÜNDE 3 HASTANE DEĞİŞTİRDİ

Aynı gün içinde 3 hastane değiştirmek durumunda kaldıklarını anlatan baba Pekgöz, ihmaller zinciri sebebiyle kızlarının hayatını kaybettiğini söyledi.

"SEDYEDEYKEN GÖZLERİ AÇIKTI"

Anne Özlem Pekgöz de kızını yoğun bakımda görmek istediğini ifade etti. Fakat izin verilmediğini ve gözlerinin sedyedeyken açık olduğunu söyledi. Entübe olmadığını da anlattı.

HASTANEDEN ŞİKAYETÇİ OLDULAR

30 Ağustos 2024 tarihinde kızlarını kaybeden acılı aile, hastane ve sorumlu doktorlar için suç duyurusunda bulunarak şikayetçi oldu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.