Kemal Kılıçdaroğlu’na canlı yayın sonrası büyük destek: 'Halkın umudu Kılıçdaroğlu' sloganları attılar

Kemal Kılıçdaroğlu’na canlı yayın sonrası büyük destek: 'Halkın umudu Kılıçdaroğlu' sloganları attılar
Dün, tv100'de Taksim Meydanı programında çarpıcı açıklamalarda bulunan Kemal Kılıçdaroğlu, kanaldan ayrılacağı esnada sevgi seliyle karşılaştı.

tv100'de Taksim Meydanı programında Gürkan Hacır ve Kübra Par'ın sorularını yanıtlayan CHP'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gündeme dair çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu 'Anayasa'nın 4. maddesi demokrasi açısından sakıncalıdır, tartışılabilmeli' şeklinde konuşmasını değerlendiren Kılıçdaroğlu, ilk 4 madde tartışmalarının yeni olmadığını ve HÜDA Par'ın Meclis'te olmadan önce de tartışıldığını belirterek konudan toplumdan gelen tepki üzerine geri adım attıklarını dile getirdi.

Tüzük Kurultayı'na dair açıklamalarda da bulunan Kılıçdaroğlu, tüzüğe destek verdiği yönündeki iddiaları yalanladı ve "Benim tüzüğe evet dediğim, hatta ben de şaşkınlıkla izledim ama doğru değil" dedi.

Öte yandan Ekrem İmamoğlu'nun Yüksek Seçim Kurulu üyelerine 'ahmak' dediği gerekçesiyle hakkında siyasi yasak istenmesine de değinen Kılıçdaroğlu, "Vicdanı ve ahlakı olan her kesimin buna itiraz etmesi lazım. Ne demek siyasi yasak? Hangi çağda yaşıyoruz" sözleriyle tepki gösterdi.

“Halkın umudu Kılıçdaroğlu” sloganları attılar

Kemal Kılıçdaroğlu, canlı yayını sonrası tv100 binasından çıktığı esnada bir grup vatandaşın desteğiyle karşılaştı.

tv100 binasından çıkan Kılıçdaroğlu önce bir grup tarafından alkışlandı, ardından ise aynı grup “Halkın umudu Kılıçdaroğlu” sloganları atmaya başladı.

Kılıçdaroğlu için kanal binasının önüne giden vatandaşlar, sevgi gösterisinde bulunup tezahürat yaptı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.