Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta, bugün var mı? İşte 2024 Ekim Kabine Toplantısı tarihi

Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta, bugün var mı? İşte 2024 Ekim Kabine Toplantısı tarihi
Yeni haftanın gelmesiyle beraber Kabine Toplantısı'nın tarihi ve saati merak ediliyor. Peki Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleşecek Kabine Toplantısı ne zaman, bugün var mı? İşte toplantı hakkında merak edilenler...

Kabine Toplantısı konuları ve kararları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında yapılacak toplantı, bakanların katılımıyla bu hafta toplanmış olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan Kabine Toplantısı'nda konuşulacak konular da sorgulanmaya başlandı. İşte merak edilenler...

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?


Kabine Toplantısı'nın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında 14 Ekim Pazartesi günü Beştepe'de yapılacağı bilinmekte. Beştepe'deki toplantıda İsrail'in Gazze'den sonra Lübnan'ı hedef alan saldırıları konuşulacak.


Toplantı sonrasının ardından Kabine Toplantısı kararları belli olmuş olacak. Ayrıca toplantıdaki kararların Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından akşam saatlerinde duyurması beklenmekte.


KABİNE TOPLANTISI KONULARI NELER?


CNN TÜRK Muhabiri Murat Bekmezci kabine toplantısı hakkında ekonomiden dış politikaya kadar birçok kritik konunun konuşulacağını anlattı. Ayrıca İsrail’in Gazze’ye başlattığı saldırılar ve bölgede meydana gelen saldırılar sürerken iki devletli çözüme gidilmesi için yapılabilecekler de gündeme getirilmiş olacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.