İş Bankası neden açılmıyor, çöktü mü? İş Bankası (İşCep'e) neden girilmiyor?

İş Bankası neden açılmıyor, çöktü mü? İş Bankası (İşCep'e) neden girilmiyor?
İş Bankasının resmi uygulaması olan İşcep'e giriş yapamayan kullanıcılar "İş Bankası neden açılmıyor, çöktü mü?" sorusunu sorgulamaya başladı. Peki İş Bankası (İşCep'e) neden girilmiyor? İşte uygulamadaki sorunun ayrıntıları...

İş Bankası uygulamasının resmi uygulaması olan İşcep sabah saatlerinden itibaren pek çok kullanıcıda hata vermeye başladı. Uygulamaya giriş yapamayan kullanıcılar "İş Bankası neden açılmıyor, neden hata veriyor?" sorularını merak etmeye başladı. Peki İş Bankası neden açılmıyor, çöktü mü?

İŞ BANKASI NEDEN AÇILMIYOR?

Bankacılık uygulamasını kullanarak işlemlerini gerçekleştirmek isteyen kullanıcılar tarafından İş Bankası uygulamasının neden açılmadığı sorgulanmaya başlandı. Bazı kullanıcılar para yollama ve EFT konularında sıkıntılar yaşadı. Kullanıcılar sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlarda, uygulamaya giriş konusunda sorun yaşadıklarını ifade etti.

isbankasi2.jpg
İş Bankası uygulamasında sabah saatlerinden itibaren sıkıntı yaşanıyor.

İşcep uygulamasına giriş yapamayan ve girdiğinde sıkıntıyla karşılaşan kullanıcılar,

"İşleminizin sonucu gösterilemedi. İşleminiz gerçekleşmiş olabilir, parasal bir işlem yaptıysanız hesap hareketlerinizi kontrol etmenizi öneririz.(264669)" şeklinde uyarılarla karşılaştı.

Konunun ne zaman çözüleceği bilinmezken, konu hakkında İş Bankasından henüz herhangi bir açıklama yapılmadı. Konu ile ilgili yeni bir gelişme yaşandığında sayfamızda yer vereceğiz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.