İstanbul'da trafikte tartışma: Motosikletli kendisini uyaran şahsa küfredip aracına saldırdı

İstanbul'da trafikte tartışma: Motosikletli kendisini uyaran şahsa küfredip aracına saldırdı
Motosikletlinin geçtiği yerden aracına zarar gelmesinden korkan otomobil sürücüsü, şahsı uyarmak istedi. Ancak sürücünün uyarısı saldırıyla sonuçlandı. Trafikte yaşanan tartışma saniye saniye görüntülendi.

İstanbul'da bir sürücü uyardığı motosikletlinin küfrüne ve saldırısına maruz kaldı.

Olay İstanbul'da meydana geldi. Trafikte ışıklarında bekleyen bir otomobil sürücüsü önüne geçen motosiklet sürücüsüne sinirlendi.

Bunun üzerine otomobil sürücüsü, yolda araçlar arasındaki boşluktan geçmeye çalışan bir motosiklet sürücüsünü uyarmak istedi.

MOTOSİKLET SÜRÜCÜNE UYARMAK İSTEDİ, TARTIŞMA ÇIKTI

Ancak motosikletli sürücünün uyarısını kendi içinde büyüttü ve bir anda araca saldırıda bulundu. "Çizersin yavaş yavaş" diyerek motosiklet sürücüsünü uyaran şahıs, beklenmedik tepki karşısında şaşkınlığa uğradı.

"Bir şey mi oldu" diye bağıran motosiklet sürücüsü, kendisini uyaran şahsa sert ifadelerle karşılık verdi. Küfürler yağdırmaya başlayan sürücü sonrasında aracın kaputuna yumruk atarak kaçtı.

ARACIN KAPUTUNA VURUP KAÇTI

O anlar ise otomobilin araç içi kamerasına yansıdı. Görüntülerde araya giren motosikletin aracını çizmesinden korkan şahsın, kendisini uyardığı ancak sonrasında gerçekleşen sözlü diyalogun tartışmaya dönüştüğü görüldü.

Sonrasında kendisini uyaran sürücüye sinirlenen motosikletli aracın kaputuna saldırarak motosikletiyle uzaklaşıyor. Aracın içerisinde kadın bulunmasını umursamadan küfürler yağdıran ve araca saldıran şahıs saniye saniye görüntülendi.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.