Darp edilen Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn kimdir? Neden saldırıya uğradı, kendisini darp eden şahıs kim?

Darp edilen Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn kimdir? Neden saldırıya uğradı, kendisini darp eden şahıs kim?
Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn'in darp ve tehdit edilmesi sonrası görüntüler gündemin bir anda en çok konuşulan konuları arasına girdi. Peki Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn kimdir, neden saldırıya uğradı, kendisine saldıran şahıs kim? İşte tüm detaylar...

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn'in darp ve tehdit edildiği anlara ait görüntüler gündeme bomba gibi düştü. Saldırgan tarafından tokatlı saldırıya uğrayan Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn'in kim olduğu merak konusu oldu. Saldırının neden gerçekleştiğini ve Gökhan İn'in kim olduğunu ve neden tehdit edildiğini öğrenmek isteyenler konuya dair araştırmalara başladı. Peki Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn kimdir? Neden saldırıya uğradı? Kendisini tokatlı saldırıda bulunan şahıs kim? İşte tüm detaylar...

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn neden saldırıya uğradı?

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn'in saldırıya uğramasının sebebinin alacak verecek meselesi nedeniyle yaşandığı iddia edildi. Alacak verecek meselesi nedeniyle Gökhan İn ve saldırgan arasında yaşanan tartışma yerini fiziksel müdahaleye bıraktı.

Saldırganın "İsim kullanmayacaksın. Basın açıklaması yok abi. Artık bitti bu işler. Birol'un aldığı 150 bin lirayı da bu hafta içi sen ödeyeceksin. Duyuyor musun beni?" ifadelerini kullanarak Gökhan İn'i tehdit ettiği görüldü. Sonrasında ayağa kalkan şahsın Gökhan İn'i tokatlamaya başladığı ve İn'in saldırı karşısında tepkisiz kaldığı da görüntüler arasında yer aldı.

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn kim tarafından saldırıya uğradı

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn'in kim olduğunun merak edilmesinin yanı sıra merak edilen diğer önemli hususlardan biri kendisine saldıran şahsın kim olduğu oldu. Sporundibi'nin haberine göre; Gökhan İn’e saldıran şahıs, Sakaryaspor reklam ve sponsorluk sorumlusu Hamza Cengiz Şen.

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn kimdir?

Darp ve tehdit edildiği anlara ait görüntülerle olay olan TFF 1. Lig'de mücadele eden Sakaryaspor'un başkanı olan Gökhan İn'in aynı zamanda Sakaryalı iş insanı olarak biliniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.