Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tolgacan Tireli kaç puan aldı? 29 Haziran puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tolgacan Tireli kaç puan aldı? 29 Haziran puanları
 DAMGA Editörü
TV8'in ilgiyle izlenen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni yarışmacısı Tolga Tireli oldu. Genç yarışmacının menüsü ve aldığı puanlar haberimizde.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni bölümü ile izleyenlerin karşısına çıkıyor. Pazartesi günü Ezgi ile başlayan ve Seyhan ile devam eden programda dün de Figen Uğurtan yarışmıştı. Bugün ise final öncesindeki son günde Tolgacan Tireli mutfağa girerek performansını sergileyecek. Genç yarışmacının kendisine verilen sürede elde edeceği puanlar ve rakiplerinin karşısına çıkaracağı menü merak konusu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tolgacan Tireli kaç puan aldı? 29 Haziran puanları haberimizde yer almaktadır.

tolgacan-tireli-tolga-kuru.webp

Tolga Kuru sürprizi!

Tolgacan Tireli'nin yarışacağı yeni bölümde Tolga Kuru sürprizi ekranlara geldi. Kısa süre önce programda yer alan ve peruğunu fırlatarak milyonların dikkatini çekmeyi başaran ünlü yarışmacı bu kez de Tolgacan'a destek olabilmek adına villadaki yerini aldı. Eğlenceli anların yaşandığı kısa görüntüde ikili arasında kim daha fenomen yarışı gerçekleşti. Bugünün oldukça renkli geçeceğinin sinyalleri de verildi.

tolgacan-tireli-menu.webp

Pasta gitti!

Tolga Kuru'nun getirdiği sürpriz doğum günü partisi kazaya kurban gitti. Elinden kaydırdığı pastayı yerde gören Kuru büyük üzüntü yaşadı ancak Tolgacan bugünü telafi edecek gibi gözüküyor. Alman pastası ile menüsünü renklendirerek Zuhal Topal'dan da tam puan almayı hedefliyor.

tolgacan-menu.webp

Menüsü belli oldu

Tolgacan Tireli'nin bugün yarışacağı menüsü de fragmanda ortaya çıktı. Tahtanın yazılı olduğu alan görüntülerde verildi.

Tolgacan Tireli'nin yapacağı yemekler şu şekilde;

  • Erişteli yeşil mercimek çorbası
  • Yoğurtlu cevizli semizotu salata
  • Yaprak sarma
  • Kuru biber ve kuru patlıcan dolması
  • Patlıcan beğendili köfte
  • Tel şehriyeli bulgur pilavı
  • Yeşillik salatası
  • Alman pastası

tolga-zuhal-topal.webp

Tolgacan Tireli kaç puan aldı?

Bugün dördüncü bölümde yarışacak yeni yarışmacı olacak Tolgacan, Yemekteyiz'de kendisine verilecek sürede önce alışverişe çıkacak ardından da menüsünü hazırlayacak. Yemeklerinin ve Zuhal Topal'ın karşısında sınav verecek fenomen yarışmacının alacağı puanlar kaderini belirleyecek. Puanlar haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.