Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ezgi Karakirez (Karakiraz) kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ezgi Karakirez (Karakiraz) kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Zuhal Topal'ın sunumu ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de gözler yeni haftaya çevrildi. Bu haftanın yarışmacılarından biri de Ezgi Karakirez oldu. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ezgi Karakirez kimdir? Instagram hesabı burada.

TV8'de yaz aylarından bu yana süren ve kısa süre sonra da sezonu tamamlayacak olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün başlıyor. Birbirinden iddialı ve hamarat yarışmacıların performanslarını sergileyerek 50 bin lira ile evlerine dönmek istedikleri programda gözlerin çevrileceği isimlerden biri de Ezgi olacak. Güzel yarışmacı ilk günde yaşadığı tartışmalarla birlikte gündeme oturdu. Kendisi hakkında internette araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ezgi Karakirez kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ezgi Karakirez kimdir?

Bugünden itibaren 50 bin lira için yarışacak isimlerden biri olan Ezgi Karakirez evli ve 1 çocuk annesi. Berkant Bey ile evli. Kendi gününde Tolgacan ile yaşadığı tartışmalarda yaptığı soda çıkışıyla herkesi şoke etti. Instagram hesabı @ezgikarakiraz'dir.

355874363-769297348228776-6081056675619191659-n.jpeg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.