Zuhal Topal'la Yemekteyiz Seyhan Dinçkan Kaya kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Seyhan Dinçkan Kaya kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta bugün başlıyor. Yarışmacılar arasında en dikkat çeken isimlerden biri de Seyhan oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Seyhan Dinçkan Kaya kimdir?

Dual Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile adından söz ettiren ve reyting rekorları kırmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz, son haftalarından birine daha başlıyor. Sezona nokta koymasına kısa bir süre kalan programda gözler bugün açıklanacak yeni yarışmacılar çevrildi. Rakiplerine karşı birincilik için mücadele verecek isimlerden biri de Seyhan oldu. 50 bin lirayı evine götürmek isteyen deneyimli isim hakkında internette araştırmalarda bulunuluyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Seyhan Dinçkan Kaya kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Seyhan Dinçkan Kaya kimdir?

Bugünden itibaren rakipleri Figen, Ezgi, Murat ve Tolgacan'a karşı mücadele verecek Seyhan Dinçkan Kaya modelistlik yapıyor. Biri kız ve biri de erkek olmak üzere 2 çocuk annesi. Fragmanda hakkında çok fazla bilgiye yer verilmedi. Ancak açıklandıktan sonra haberimize eklenecektir. Instagram hesabı @seyhan_kaya_dinckan'dır.

seyhan-dinckan-kaya.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.