Zuhal Topal'la Yemekteyiz Osman Bora Kadem kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Osman Bora Kadem kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
TV8'in gözde yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni bir haftaya daha başlıyor. Birbirinden iddialı isimlerin yarışacağı zorlu mücadeleye katılanlardan biri de Osman Bora Kadem oldu. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Osman Bora Kadem kimdir? Instagram hesabı.

Öğle yarışmaları arasında en çok kazandıran program olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni sezondaki 3'üncü haftasına merhaba diyor. Beş yarışmacının amansız rekabetine sahne olan zorlu mücadelede gözler katılacak isimlere çevrildi. Onlardan biri de Osman Bora Kadem olarak açıklandı. Deneyimli yarışmacının nasıl bir performans sergileyeceği de merak konusu. Ayrıca hakkında da çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Osman Bora Kadem kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Osman Bora Kadem kimdir?

Bugünden itibaren birincilik için yarışacak olan Osman Bora Kadem, sosyal medyada içerik üretiyor. Ayrıca vücut geliştirme ve fitness antrenörü. Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu'nda da hakem. Yaşam koçu ve şef. Kendisine güveniyor ve inanıyor. Beklentiler de yüksek. Instagram hesabı @osmanborakademfitnesschef'tir.

image-5596378.jpeg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.