Zuhal Topal'la Yemekteyiz Akın Yakak kimdir?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Akın Yakak kimdir?
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni yarışmacıları belirlendi. Akın Yakak da onlar arasında bulunuyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Akın Yakak kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Televizyon ekranlarının en uzun soluklu yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasına merhaba diyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların boy göstereceği zorlu mücadeleye katılan isimler belli oldu. Onlardan biri de Akın Yakak. Yakışıklı isim fragman yayınlandığından itibaren dikkat çekmeyi başardı ve hakkındaki bilgiler merak konusu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Akın Yakak kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Akın Yakak kimdir?

Bugünden itibaren yarışmada 75 bin lira için mücadele edecek olan Akın Yakak daha önce Ben Bilmem Eşim Bilir, Ben Bilmem Eşim Bilir Evi, Aşk ile Yap, Aileler Yarışıyor'a katıldı. Eşi Özge Yakak da yine Zuhal Topal'la Sofrada (o dönemki adı) programında birincilik için yarıştı. Sor ve sağlıklı beslenme videoları çekerek binlerce takipçiye ulaşmayı da başardı. Instagram hesabı @akinyakakofficial'dır.

ozge-yakak.jpg

image-9918244.jpeg

image-4316279.jpeg

image-9332251.jpeg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.