Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bora Kadem kaç puan aldı? 12 Eylül

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bora Kadem kaç puan aldı? 12 Eylül
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni gününe merhaba diyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar asından bugün Bora Kadem yarışacak. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bora Kadem kaç puan aldı? 12 Eylül puanları burada

Türkiye'nin en çok kazandıran öğle kuşağı programı Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni bir günde daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter dökerek hafta sonunda 75 bin lirayı kazanabilmek için verdiği mücadele bugün de devam edecek. Günün yarışacak ismi ise Bora Kadem oldu. Kendisinden beklentiler de oldukça yüksek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bora Kadem kaç puan aldı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Asya yemekleri şok etkisi yarattı

Bugün mutfağa girerek birincilik için kolları sıvayacak olan Bora Kadem, suşi başta olmak üzere hazırladığı Asya lezzetleri ile rakiplerinin karşısına çıkacak. Ancak bu tercihler pek karşılık bulmayabilir. Zira Müzeyyen Hanım'ın çok yabancı olması, kararını etkileyebilir. Deneyimli yarışmacı ise sezona damga vuracağından emin.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bora Kadem kaç puan aldı?

Alışverişe çıktıktan sonra yemeklerini hazırlamak üzere hazırlıklarını tamamlayıp işe koyulacak olan Bora Kadem'in gün sonunda alacağı puanlar kaderini belirleyecek. Müzeyyen'in ardından yarışarak kendi derecesini belirleme konusunda hızlı olmak ve marifetlerini göstermek isteyen deneyimli isim için çok sayıda kişi şimdiden sabırsız. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bora Kadem'in puanları haberimize eklenecektir.

Müzeyyen:
Akın:
Tuana:
Betül:

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.