TikTok kapatılacak mı, kapandı mı? Erişim engeli açıklaması gelmişti! TikTok kapatılması gündeme geldi mi?

TikTok kapatılacak mı, kapandı mı? Erişim engeli açıklaması gelmişti! TikTok kapatılması gündeme geldi mi?
Discord uygulamasının kapatılmasının sonrasında TikTok platformunun da kapatılıp kapatılmayacağı merak ediliyor. Son olarak Bakan Uraloğlu'ndan Discord açıklaması gelmişti. Peki TikTok kapatılacak mı, kapatılması gündeme geldi mi?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'ndan son olarak erişim engeli açıklaması gelmişti. Bakan Uraloğlu açıklamasında "Ankara 1. Sulh ceza mahkemesinin aldığı kararla bu gece 02.10’da erişimine engel getirdik. Burası gerçekten tamamen kapalı bir sistem. Siz istediğiniz gibi girip çıkamıyorsunuz ya da bizim güvenlik birimlerimiz sorgulama yapamıyorlar maalesef. Ancak orayı kullananların bize şikayet etmesi sonucu biz olaya müdahil olabiliyoruz" ifadelerini kullanmıştı. Peki TikTok kapatılacak mı?

TİKTOK KAPATILACAK MI?

Gündeme bir diğer sosyal medya platformlarından biri olan TikTok geldi. Kullanıcılar Discord dışında TikTok'un da kapatılıp kapatılmayacağını merak ediyor.

TikTok uygulamasının kapatılmasına yönelik henüz bir açıklama gelmediği biliniyor. Ancak konu hakkında yeni bir açıklama geldiğinde sayfamızda yer vereceğiz.

BAKAN URALOĞLU'NDAN ERİŞİM ENGELİ AÇIKLAMASI

Son olarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Discort'a yönelik erişim engelini getirildiğini hatırlatmış ve başka bir yayın platformu olan Twitch ile ilgili de konuşmuştu.

Uraloğlu, Twitch'in kapatılıp kapatılmayacağı hakkında sorulan soruya "Toplumu korumak için her türlü adımı atacağız." yanıtını vermişti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.