Samsung Galaxy A54 5G: Modelinin en iyi ekranı

Samsung Galaxy A54 5G: Modelinin en iyi ekranı
Ekran yarışının çok ilerisinde olan Samsung, şimdi de yeni Galaxy A54 5G akıllı telefonu ile kullanıcılara 6,4 inç 120Hz Super AMOLED ekran deneyimi sunuyor.

Samsung Galaxy A54 5G, 120 Hz yenileme hızına ve Full HD+ çözünürlüğe (2340 x 1080 piksel) sahip 6,4 inç Super AMOLED ekrana sahiptir. 403 ppi piksel yoğunluğuna ve maksimum 1000 nit parlaklığa sahiptir.

Bu akıllı telefon, kullanım senaryolarına, uygulamalara ve enerji tasarrufuna göre otomatik olarak 120 Hz ile 60 Hz arasında geçiş yapma özelliğine sahip. Uyarlanabilir 120 Hz kullanım sağlar, ancak kullanıma bağlı olarak bu frekans 60 Hz'e kadar düşebilir. Ön kamera ise diğer A serisi cihazlarda olduğu gibi su damlası çentik yerine ayrı bir delikte bulunuyor.

indir-2.webp

Optik parmak izi tarayıcı ve AOD desteği

Maksimum parlaklık da çok yüksektir ve doğrudan güneş ışığında bile sorunsuz kullanılabilir. Görüş açıları iyi ve Samsung Galaxy A54 5G ayrıca ek ayarlarda her zaman açık ekran desteği sunuyor.

Samsung Galaxy A54 5G'nin ekranı entegre bir optik parmak izi tarayıcıya sahip. Hızlı ve akıcı çalışır ve alt kenara oldukça yakın oturur. Sensörün diğer markaların daha pahalı modellerine göre çok daha hızlı olduğunu da söyleyebiliriz.

İlgili Haberler

Kaynak:Vedat Baykal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.