Samsung Galaxy Z Fold 5 inceleme görselleri paylaşıldı: Bu tasarım bir harika!

Samsung Galaxy Z Fold 5 inceleme görselleri paylaşıldı: Bu tasarım bir harika!
Samsung yakında Unpacked etkinliğinde yeni katlanabilir telefonlarını sergileyecek. Özellikle Galaxy Z Fold 5 merakla bekleniyor. Lansman öncesinde, ilk Galaxy Z Fold 5 inceleme görüntüleri ortaya çıktı.

Berrin Yeşiltepe - Galaxy Z Fold 5 katlanabilir akıllı telefon, tanıtımdan önce birkaç kişiye ulaştı bile. İlk inceleme görselleri, telefonun yeni arka kamera kurulumunu ve menteşesini gösteriyor.

Görünüşe göre Galaxy Z Fold 5, önceki nesil Galaxy Z Fold modellerinden farklı olarak katlandığında ekransız bir tasarıma sahip olacak. Katlanabilir telefonun alt kısmında tek hoparlör, USB-C bağlantı noktası ve mikrofon yer alıyor. Üstte üç mikrofon ve hoparlör görünüyor. Görünüşe göre Z Fold 5 stereo hoparlörlere ve dört mikrofona sahip olacak.
Samsung'un Galaxy Z Flip 5 ile birlikte Z Fold 5'te yeni bir damla menteşe geliştirdiği söyleniyor. Damla menteşe tasarımını Huawei, OPPO, Vivo ve Xiaomi gibi markaların yeni nesil katlanabilir telefonlarında görebiliriz.

Galaxy Z Fold 5'in arka kamera kurulumu da görsellerde net bir şekilde görülüyor. Galaxy Z Fold 4'e benzer şekilde arka tarafında üç kamera bulunacak. Görünüşe göre Samsung, kamera sensörlerinin sağında bulunan LED flaşın konumunu değiştirmiş. Cihazda 50MP ana kamera, 12MP ultra geniş açılı kamera ve 3x optik yakınlaştırmalı 10MP telefoto kamera bulunacak.

Galaxy Z Fold 5 tasarımı nasıl olacak

Samsung Galaxy Z Fold 5'ten beklenen özellikler

Daha önceki sızıntılara göre Galaxy Z Fold 5, dışta 6,2 inç 120Hz Super AMOLED ekrana ve içte katlanabilir 7,6 inç 120Hz Super AMOLED ekrana sahip olacak. Samsung tarafından özelleştirilen Snapdragon 8 Gen 2, 12 GB RAM ve isteğe bağlı 256 GB/512 GB depolama sağlar. Bağlantı tarafında ise GPS, 5G, Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.3, NFC, USB 3.2 Type-C portu buluyoruz. IPX7 sertifikalı bir gövdeye sahip olacak telefon, 25W hızlı şarj destekli 4.400mAh bataryaya sahip olacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.