Samsung Galaxy Tab S9 FE'nin hangi işlemciye sahip olacağı sızdırıldı!

Samsung Galaxy Tab S9 FE'nin hangi işlemciye sahip olacağı sızdırıldı!
Samsung'un önümüzdeki birkaç ay içinde piyasaya sürmeyi planladığı Galaxy Tab S9 FE ile ilgili bilgiler aşağıda yer alıyor. Tabletin donanımsal yetenekleri hakkında bilgi veren birkaç detay ortaya çıktı.

Vedat Baykal - Samsung'un Galaxy Tab S9 FE'yi piyasaya sürmeye hazırlandığını zaten biliyoruz. Şimdi ise Güney Koreli teknoloji devinin yeni tableti hakkında bazı bilgiler gün yüzüne çıktı. Şirkete yakın bir kaynak, cihaza hangi işlemcinin güç verdiğini ortaya çıkardı.
Gelen bilgilerden yola çıkarak Galaxy Tab S9 FE modelinin Exynos 1380 işlemci ile donatılacağını görebiliyoruz. Bu arada aynı yonga setinin Galaxy A54 5G, Galaxy F54 5G ve Galaxy M54 5G akıllı telefonlarda da kullanıldığını hatırlatmak isteriz. Hadi daha yakından bakalım.

Galaxy Tab S9 FE hakkında bilinenler

Raporlara göre cihazın en az 10 inçlik bir ekrana sahip olması gerekiyor. Bununla birlikte 25W hızlı şarj destekli 10.000mAh bataryaya ve 5G modeme sahip olacağına dair söylentiler de var. Samsung'un yeni tableti hakkında bildiklerimiz bu kadar.

Ne yazık ki, şu anda Galaxy Tab S9 FE'nin lansman tarihi hakkında herhangi bir bilgimiz yok. Yeni tabletin 2023'ün sonlarında veya 2024'ün başlarında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Sızıntı sayısı arttıkça çıkış tarihini bilme şansı da artıyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.