Recep Tayyip Erdoğan: Esenyurt'ta sandıkları patlatacağız

Recep Tayyip Erdoğan: Esenyurt'ta sandıkları patlatacağız
Esenyurt'ta konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Hazır mıyız? Sandıkları patlatıyor muyuz? El ele omuz omuza sandıklara yürüyor muyuz? Artık sayılı haftalardayız. Ben size inanıyorum, siz de bize inanıyorsanız Allah'ın izniyle bu işi başarırız" dedi. Erdoğan, “Esenyurt'u sıfırlamamız lazım ona göre. Geçen seçimlerde bir yanlış oldu bir daha olmaması lazım” diye konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenyurt Meydanı'nda düzenlenen Esenyurt Eğitim Kampüsü Temel Atma Töreni'ne katıldı. Resmi rakamlara göre açılışa 30 bin kişinin katıldığını belirten Erdoğan, “Esenyurt'ta siz kardeşlerimle attığımız bu adımla 2023'e bir sinyal veriyorsunuz. Yetmez 2024'e de sinyal veriyorsunuz” dedi. 20 yılda İstanbul'a eğitim alanında 90 milyar liralık yatırım yaptıklarını belirten Erdoğan, “20 bin yeni öğretmenden 10 bininin atamasını İstanbul'a gerçekleştirdik. İstanbul'a ayrı bir önem veriyoruz” diye konuştu. Erdoğan, “Esenyurt'umuzun marka değerini artıracak eğitim alanında ilçemizi cazibe merkezi haline getirecek külliyenin inşasına başlıyoruz. İstanbulumuzun medarı iftiharı olacaktır” ifadelerini kullandı. 

Meydandatoplanan kalabalığa seslenen Erdoğan, “Hazır mıyız? Sandıkları patlatıyor muyuz? El ele omuz omuza sandıklara yürüyor muyuz? Artık sayılı haftalardayız. Ben size inanıyorum, siz de bize inanıyorsanız Allah'ın izniyle bu işi başarırız. Esenyurt'u sıfırlamamız lazım ona göre. Geçen seçimlerde bir yanlış oldu bir daha olmaması lazım” dedi.

“2023'te hata yapma lüksümüz yok. Kavga ve kriz iklimine sürüklenmeye izin veremeyiz” diyen Erdoğan, “Buradan hangi siyasi partiye mensup olursa olsun hiçbir vatandaşımızın bizden ayrı yaşamasını istemiyorum, hepinizi ayrı ayrı seviyorum. Bizde ayrım yok. Allah için sevmek var. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız hep birlikte Türkiye olacağız” açıklamasını yaptı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.