Başkan Ahmet Özer: Esenyurt'un ruhunu zehirlemişler!

Başkan Ahmet Özer: Esenyurt'un ruhunu zehirlemişler!
Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçede yaptığı hizmetleri düzenlenen ‘Esenyurt’ta 100 Gün’ tanıtım programında kamuoyu ile paylaştı.

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçede yaptığı hizmetleri düzenlenen ‘Esenyurt’ta 100 Gün’ tanıtım programında kamuoyu ile paylaştı. Yeşil bir Esenyurt için mücadele ettiklerini belirten Özer, “Normalde kişi başına düşen yeşil alanın 10 metrekare olması lazım. Bu oran Esenyurt'ta 72 santimetrekare. Deprem toplanma alanlarını bile betona boğmuşlar. Esenyurt'un ruhu zehirlenmiş. Biz onu yeniden iyileştirmeye geldik” dedi

TOPLANMA ALANLARINI BİLE BETONA BOĞMUŞLAR

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, göreve geldiği günden bu yana kente kazandırdığı, yapımı devam eden ve projelendirilen çalışmaları “Esenyurt’ta 100 Gün” tanıtım programında kentin paydaşlarına anlattı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat'ın da katıldığı programda konuşan Özer, “Yeşil bir Esenyurt yaratmak içinde çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Normalde kişi başına düşen yeşil alanın 10 metrekare olması lazım. Bu oran Esenyurt'ta 72 santimetrekare. Deprem toplanma alanlarını bile betona boğmuşlar. Esenyurt'un ruhu zehirlenmiş. Biz onu yeniden iyileştirmeye geldik” ifadelerini kullandı.

ADALET YOKSA ORADA NE YAPARSAN YAP İŞE YARAMAZ

Bir belediye başkanın hizmetleri ile konuşması gerektiğinin ifade eden Özer, “Biz adil, kapsayıcı, eşit ve erişilebilir bir belediyecilik ve bir Esenyurt hayal ediyoruz. Bizim en temel ilkemiz bu. Çünkü adil değilseniz, adalet yoksa orada ne yaparsanız yapın işe yaramaz. Kapsayıcı değilseniz, herkesi kucaklamıyorsanız o zaman adaletsiz olursunuz. Eşitlikçi yaklaşmıyorsanız terazinin bir kefesi daima aşağıda olur ve siyasetin işlevini yerine getirmemiş olursunuz. Çünkü siyasetin üç temel işlevi var. Üretimi arttırmak, üretilenin adil bölüştürmek ve bunu toplumsal barış içinde gerçekleştirmek. Biz de bunu yapmaya çalışıyoruz” açıklamasını yaptı.

img-7904.webp

NEGATİF ALGIYI YOK EDECEĞİZ

Halkın kendi parasıyla neler yapıldığını bilmesi gerektiğini ifade eden Ahmet Özer, “Bana göre siyasetçi halkına hesap veren kişidir. Nihai hedefimiz; ilçemizin güçlü yanlarımızı geliştirip, Esenyurt üzerindeki negatif algıyı ortadan kaldırmak” dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum