Handan Toprak’a duş alırken ceza evinde arama!

Handan Toprak’a duş alırken ceza evinde arama!
Bakırköy Kapalı Kadın Ceza ve İnfaz evinde 8 aydır tutuklu bulunan Avcılar Eski Belediye Başkanı Handan Toprak’ın duş aldığı sırada koğuşunu aramak için 5 jandarma erinin içeriye girdiği iddia edildi. Avukat Celal Ülgen, “Daha önce arama yapılacağı konusunda haber en azından verilmez mi? Pardon! Orası kadın cezaevi mi?” tepkisini gösterdi

Eski Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, İstanbul merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonla “ihaleye fesat karıştırmak” ve “suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma” suçlamasıyla nisan ayında tutuklanmıştı. Avukat Celal Ülgen sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, Handan Toprak Benli'nin duş aldığı sırada koğuşunu aramak için 5 jandarma erinin girdiğini belirtti. Ülgen, “Bakırköy Kapalı Kadın Ceza ve İnfaz evinde Dr. Handan Toprak'ın koğuşuna aramak için sabah duş alırken 5 jandarma eri ile girilir mi? Daha önce arama yapılacağı konusunda haber en azından verilmez mi? Pardon! Orası Kadın Cezaevi mi?” diye sordu.


BU TACİZ ASLA KABUL EDİLEMEZ!

Bu paylaşımın ardından CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da olaya tepki gösterdi. “8 aydır tutuklu bulunan ve nedense iddianamesi bir türlü hazırlanmayan önceki dönem Avcılar Belediye Başkanımız Handan Toprak'a yapılan bu taciz asla kabul edilemez” diyen Kaftancıoğlu, “Niyetinizi biliyor, yapmak istediğinizi görüyoruz. Bunu yapan zihniyet çok yakında hukuk karşısında hesap verecek” ifadelerini kullandı. Toprak geçtiğimiz günlerde 8 aydan beri iddianamesiz cezaevinde tutulduğunu belirterek, “Güçlünün hukuku değil, hukukun gücü uygulansa bu durumla karşılaşmayacaktık. Beni cezaevinde tutanlar, tek delil bulamayacaklar” demişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.