Bora Balcıoğlu: Önceliğimiz borç ödemek!

Bora Balcıoğlu: Önceliğimiz borç ödemek!
Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, DAMGA Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Mert'e konuştu.

Damga'ya konuşan Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, 5 yıllık yol haritasını açıkladı. Balcıoğlu, “Silivri üretecek, kalkınacak, büyüyecek, gelişecek. Biz belediye olarak, elimizden gelenin en iyisini yaparak bu modele katkı sunacağız” dedi. Balcıoğlu, en önemli gündemlerinin belediyenin 1 buçuk milyara yakın olan borcunu ödemek olduğunu söyledi.

TÜM SORUNLARI ÜRETEREK ÇOK ÇALIŞARAK ÇÖZECEĞİZ

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Mehmet Mert'e konuştu. Silivri Belediyesi'nin birinci önceliğinin bir buçuk milyara yakın borçların ödeme planı yapmak ve bunu rutin bir haline getirmek olduğunu ifade eden Balcıoğlu, “Tamam şikayetçi değiliz ancak böyle bir sorunumuz olduğunu da saklayamayız. Bütün bu sorunları üreterek, çok çalışarak, planlı, programlı projeler yaparak aşacağız. Silivri üretecek, kalkınacak, büyüyecek, gelişecek ve biz belediye olarak, elimizden gelenin en iyisi ile buna modele katkı sunacağız” diye konuştu.

SİLİVRİ'NİN DİNAMİKLERİNİ GÜN YÜZÜNE ÇIKARACAĞIZ

Kısa süre içerisinde Silivri’de baharın gelişini her yönü ile herkesin hissedeceğini dile getiren Bora Balcıoğlu, “Zaten sokağa çıktığımda ben komşularımızın tavrından bunu hissediyorum” dedi. “Silivri'mizin bazı unutulmuş dinamiklerini gün yüzüne çıkaracağız” diye konuşan Balcıoğlu, “Halkımıza dokunacağız. İnsanlarımız ile barış içerisinde, huzur içerisinde yaşanabilir bir kent yaratacağız ve zaten birçok güzelliğe sahip ilçemizi ülke genelinde örnek bir model haline getireceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLACAĞIZ

İleriye dönük umutlu konuşan Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, üretim vurgusu yaptı. Balcıoğlu, Silivri'nin Türkiye'ye örnek olacağını savundu.

İlgili Haberler

Kaynak:DAMGA GAZETESİ - MEHMET MERT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.