Nuri Alço da paylaştı! Ünlü oyuncu Ahu Tuğba öldü mü?

Nuri Alço da paylaştı! Ünlü oyuncu Ahu Tuğba öldü mü?
Ünlü sinema oyuncusu Ahu Tuğba Miami’deki evinde ölü bulundu. Uzun süredir hastalıklarla uğraşan güzel oyuncunun acı haberi sevenlerini yasa boğdu.

Bir süredir astım hastalığı nedeniyle zor günler geçiren Ahu Tuğba’dan acı haber geldi. Ünlü sinema sanatçısı ABD’deki evinde ölü bulundu.

Ahu Tuğba neden öldü?

Vefat haberi gündeme bomba gibi düşen güzel oyuncu, bir süredir astın hastalığıyla mücadele ediyordu. Miami’de yaşayan 69 yaşındaki oyuncudan bugün üzen haber geldi.

Gazeteci Hakan Solaker’den alınan bilgilere göre ünlü oyuncu vefat ettiğinde, kızı Anjelik yanıdnaydı ve durumu polise haber verdi.

Gazeteci Solaker, bu bilgiyi "Amerika Miami'den üzücü bir haber aldım. Yakın dostum Nur Hekimci aradı ve maalesef ünlü sinema sanatçısı Ahu Tuğba'nın evinde hayatını kaybettiğini bildirdi. Evde kızı Anjelik varmış ve durumu polise kızı haber vermiş" sözleriyle aktardı.

Nuri Alço’dan paylaşım!

Ünlü oyuncu Nuri Alço, oyuncu arkadaşı Ahu Tuğba’nın vefatını ilk öğrenenlerden oldu. Sanat camiasından dostu olan Ahu Tuğba’nın vefat haberini alan Alço, ne kadar üzgün olduğunu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dile getirdi.

Alço paylaşımında, “Canım dostum Ahu’nun vefat haberini öğrendim. Kızı Anjelik ile görüştüm. Maalesef çok üzgünüm çok Ahu’muzu kaybettik.” İfadelerini kullandı.

whatsapp-image-2024-09-01-at-20-44-25.jpeg

Ahu Tuğba kimdir?

1955 yılında doğan Ahu Tuğba Türk oyuncudur. İstanbul’da dünyaya gelen Tuğba, İstanbul Amerikan Kız Lisesi'nden (Robert Kolej kız lisesi bölümü) mezun olduktan sonra Kanada'da Concordia Üniversitesi'nde İngilizce dil bölümüne başladı. Bölümü tamamlamadan, sinema sektörüne atılan Tuğba, kariyeri boyunca pek çok filmde rol aldı.

İlk kez 1974 yılında çekilen bir filmdeki kısa süreli rolüyle tanınan Tuğba, 70’li yılların sonunda ününü ülke çapında duyurmayı başardı. Ünlü oyuncu 1987 yılında bir de müzik albümü çıkardı.

Hayatı boyunca on evlilik gerçekleştiren ünlü oyuncunun 1991 yılında Anjelik isimli kızı dünyaya geldi. Güzel oyuncu, 1 Eylül 2024 tarihinde hayatını kaybetti.

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.