Meriç Aral ve Serkan Keskin'in merakla beklenen düğününe çok az kaldı!

Meriç Aral ve Serkan Keskin'in merakla beklenen düğününe çok az kaldı!
Uzun süredir birlikte olan ünlü oyuncular Meriç Aral ve Serkan Keskin, evlilik planlarıyla sık sık gündeme geliyordu. Meriç Aral, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla bu sürecin nihayet netleştiğini belirtti.

Uzun süredir birlikte olan ünlü oyuncular Meriç Aral ve Serkan Keskin, evlilik planlarıyla sık sık gündeme geliyordu. Çiftin düğün tarihini sürekli ertelemesi, özellikle hayranları arasında merak konusu olmuştu. Meriç Aral, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla bu sürecin nihayet netleştiğini belirtti.

Düğüne çok az kaldı!

Meriç Aral, “Güzel bir sürece girdik, çok kısa zamanda haberiniz olacaktır. Anneannem haberlerde görüyor, arıyor beni, yine ertelenmiş diyor. Tarihi artık netleştiriyoruz. Çok az kaldı,” diyerek düğün tarihinin yaklaştığını müjdeledi. Ayrıca Meriç Aral, "Hemen anne olmayı düşünür müsünüz?" sorusuna ise, “Kısmet bu ya. Hemen bir şey diyemem şu an. İnşallah kendime yakışır bir anne olurum. Çok zor bir soru bu. Her anne iyi bir annedir,” şeklinde samimi bir yanıt verdi. Çiftin düğün heyecanı, sevenleri tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.