İlyas Salman için "öldü" haberleri sonrası açıklama geldi! İlyas Salman öldü mü, yaşıyor mu?

İlyas Salman için "öldü" haberleri sonrası açıklama geldi! İlyas Salman öldü mü, yaşıyor mu?
Usta oyuncu İlyas Salman hakkında daha önce vefat ettiği iddiasıyla haberler yayılmıştı. Salman hakkında yeniden ölüm iddialarının yayılmasının ardından usta ismin sağlık durumu merak edildi.

Ünlü oyuncu İlyas Salman hakkında "hayatını kaybettiği" haberleri sosyal medyada gündem haline geldi. Sanatçının hakkında çıkan haberlerin ardından ünlü ismin hayatı, memleketi ve yaşı gibi konular araştırılmaya başlandı.

14 Ocak 1949 tarihinde Malatya'da dünyaya gelen İlyas Salman, tiyatrocu, yönetmen ve yazar olarak bilinmektedir. Türkiye'nin sevilen sanatçılarından biri olarak bilinen ünlü isim, özellikle köylü tiplemeleriyle tanınmıştır.

Malatya Turan Emeksiz Lisesi ile Ankara Devlet Konservatuvarı'nda okumuştur ve İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatrosu ile oyunculuk kariyerine başlamıştır.

Rol aldığı filmler arasında "Kibar Feyzo", "Hababam Sınıfı Güle Güle" ve "Çöpçüler Kralı" gibi filmler vardır.

İLYAS SALMAN ÖLDÜ MÜ?


İlyas Salman'ın ölüm haberleri zaman zaman sosyal medyada iddia ediliyor. Konu şu an gündemde yer alsa da konu hakkında kesin bir bilgi bulunmuyor. Şu an için usta oyuncunun sağlık durumunda bir değişiklik yaşanmadığı biliniyor.

RESMİ HESAPTAN AÇIKLAMA GELDİ

Ünlü oyuncunun resmi hesabından "Beni seven arkadaşlar üzülmesin, gayet iyiyim. Sevmeyenler de beni periyodik olarak öldürmek gibi lüzumsuz işlerle uğraşmak yerine baskı oluştursunlar da şu kızcağız bulunsun artık. Bir işe yaramış olurlar. #NarinÇocuk " paylaşımı yapıldı.

ilyas22.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.