Merakla beklenen Dönence dizisinin ilk bölüm tarihi belli oldu, izleyiciler geri sayıma başladı

Merakla beklenen Dönence dizisinin ilk bölüm tarihi belli oldu, izleyiciler geri sayıma başladı
Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşmak için gün sayan Dönence dizisinin ekranlara geleceği tarih belli oldu. Bir yaz dizisi olarak izleyici karşısına çıkacak olan Dönence, kadrosu ve uyarlandığı orjinal halindeki konusu ile dikkat çekiyor.

Yapımcılığını D Media’nın ve yönetmenliğini de Serdar Gözelekli’nin üstlendiği Dönence dizisi, yakında Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. Merak uyandıran dizi, artık izleyicisi ile buluşmak için gün sayıyor. Ekranlara gelen tanıtımları ile dikkatleri çekmeyi başaran Dönence dizisi, oyuncu kadrosu ve hikayesiyle de şimdiden dikkat çekmeyi başardı. Dizinin ekranlara geleceği tarih de belli oldu.

Başrollerinde Sümeyye Aydoğan ile Caner Topçu isimlerinin yer aldığı Dönence dizisi, yakında Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşacak. Bir süredir tanıtım görüntüleri ile ekran başındaki izleyicilerin ve sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çeken dizi, uyarlandığı orijinal projeyle de gündeme geldi. İzleyiciler artık Dönence dizisini ekranları başından izlemek için beklemeye geçti. İşte detaylar…

ORİJİNAL VERSİYONU FRANSA’DA ÖDÜL ALMIŞTI

Yapımını D Media’nın üstlendiği Dönence dizisinin yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli oturuyor. Başrollerinde Sümeyye Aydoğan ile Caner Topçu’nun yer aldığı dizi, daha önce Cannes’da ödül alan “Exceptional” isimli, İsrail formatlı dizinin uyarlaması olarak ekranlara gelecek. Dizinin orijinal hali, farkındalık yaratan hikayesi ve senaryosu ile Fransa’da 2022 yılında MIPCOM Cannes Diversify TV Ödülü’nü almıştı.

KADROSUNDA KİMLER YER ALIYOR?

649ec12cae0a8f0b24ee922f.jpg

Başrollerinde Sümeyye Aydoğan ile Caner Topçu’nun yer aldığı Dönence dizisinin kadrosunda ayrıca Emre Kınay, Atakan Hoşgören, Didem İnselel, Ogün Kaptanoğlu, Ahmet Varlı, Ülkü Hilal Çiftçi, Doğan Karakaş, Nazlı Çetin, Alara Bozbey, Şebnem Doğruer, Mesut Yılmaz, Edanur Gülbudak, Umut Kaya, Muammer Tali ve Berfin Ant gibi başarılı isimler de yer alıyor.

İLK BÖLÜM TARİHİ BELLİ OLDU

İsrail formatlı orijinal versiyonu ile Fransa’da ödül alan Dönence dizisi kadrosu kadar ele aldığı hikayesiyle de dikkatleri çekiyor. Tanıtım görüntüleri ile şimdiden reytinglerde zirveyi zorlayacağını gösteren dizinin ilk bölümü ise 4 Temmuz Salı akşamında saat 20.00’da izleyici ile buluşacak. Merakla beklenen ve yaz dizisi olarak gelen Dönence dizisinin izleyiciyi ekran başına kilitlemesi ve ses getirmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.