Hababam Sınıfı, Şaban Oğlu Şaban, Neşeli Günler filmlerinin güzel oyuncusu son haliyle görenleri şaşkına çevirdi!

Hababam Sınıfı, Şaban Oğlu Şaban, Neşeli Günler filmlerinin güzel oyuncusu son haliyle görenleri şaşkına çevirdi!
Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filminde canlandırdığı “Sevda” karakteriyle ve güzelliğiyle dikkat çeken ünlü oyuncunun son hali, sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar…

Hababam Sınıfı filmleri, Türkiye’de ve toplumda ayrı bir yerde durmaya devam ediyor. İzleyicilerle buluştuğu 70’li yıllardan bu yana milyonları güldürmeyi başaran ve hala da insanların severek izlediği Hababam Sınıfı filmlerinde rol alan ünlü oyuncu, şimdilerde son haliyle gündeme geliyor. Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor ve Hababam Sınıfı Tatilde filmlerinde rol alan Sevda Aktolga’nın son hali herkesi şaşırttı.

Özellikle de Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filminde canlandırdığı “Sevda” karakteri ile dikkatleri çekmeyi başaran Sevda Aktolga, söz konusu filmde güzelliğiyle de izleyicilerin dikkatini çekiyor. Hababam Sınıfı filmlerinin yanı sıra birçok Yeşilçam filminde de rol almış olan Sevda Aktolga’nın şimdiki hali, görenleri şaşkına çevirdi. Sosyal medyada ünlü oyuncunun son halini görenler tanımakta adeta zorlandı. İşte detaylar…

SON HALİ GÖRENLERİ ŞAŞIRTIYOR

Birçok Yeşilçam filminde rol almış olan Sevda Aktolga, özellikle de Hababam Sınıfı Tatilde ve Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filmlerinde canlandırdığı “Sevda” karakteri ile dikkatleri çekmeyi başarmıştı. Bu filmlerin yanı sıra Gülen Gözler, Şaban Oğlu Şaban gibi diğer birçok Yeşilçam filminde de rol almış olan Sevda Aktolga, güzelliğiyle dikkatleri çekmeyi başarmıştı. Oyunculuk performansıyla da dikkatleri çekmeyi başaran güzel oyuncu, şimdilerde son haliyle gündeme geliyor.

ŞABAN OĞLU ŞABAN’DA “SELMA” KARAKTERİNİ CANLANDIRDI

780x411-yesilcamin-sevdasi-setlere-dondu-1673806665917.jpg

Yeşilçam’ın efsane isimleri Kemal Sunal, Halit Akçatepe ve Şener Şen gibi usta oyuncuların da kadrosunda yer aldığı Şaban Oğlu Şaban filminde canlandırdığı “Selma” karakteri ile daha geniş kitlelere ulaşan ve güzelliğiyle hafızalara kazınan Sevda Aktolga’nın son hali Twitter’da ve sosyal medya genelinde gündeme oturdu. Ünlü oyuncunun son hali görenleri şaşkına çevirdi.

SEVDA AKTOLGA KİMDİR?

Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Bölümünde eğitim alan Sevda Aktolga, 1975 yılından itibaren çeşitli sinema filmlerinde rol aldı. Kariyerine ilk adımını aynı yıl “İnsan Avcısı” filmi ile atan Aktolga, son olarak ise 2012 yılında FOX TV’de ekranlara gelen “Unutma Beni” dizisinde “Güler” karakteriyle dikkat çekmişti. Ünlü oyuncu, 2023 yılında ise başrollerinde Selçuk Yöntem, Selin Şekerci, Kubilay Aka, Elif Ceren Balıkçı ve Günay Karacaoğlu isimlerinin yer aldığı “Sevda Mecburi İstikamet” filminde rol aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.