Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin Songül’ü Devrim Özkan’ın sıradaki projesi belli oldu!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin Songül’ü Devrim Özkan’ın sıradaki projesi belli oldu!
Ekranların en sevilen yapımlarından biri olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin yıldız oyuncusu Devrim Özkan’ın yeni projesi belli oldu. Güzel oyuncunun yeni adresi merakla bekleniyordu ve Özkan, o yapım şirketiyle anlaştı. İşte detaylar…

Son olarak Türkiye’de milyonların en sevdiği dizilerden biri haline gelen Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde canlandırdığı “Songül” karakteriyle geniş kitlelere ulaşmayı başaran güzel oyuncu Devrim Özkan, bu rolü ile takdir ve beğenileri topladı. Dizide başarılı oyuncu Ertan Saban’ın canlandırdığı “Sadi” karakterinin eşine hayat veren Devrim Özkan’ın, yayın hayatını sonlandıran Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinden sonraki adresi de belli oldu.

Ekranların kısa sürede en sevilen yapımlarından biri haline gelen Gelsin Hayat Bildiği gibi dizisi, 41. bölümü ile final yaparak ekranlara veda etti. Dizinin sona ermesiyle birlikte dizide yer alan oyuncuların yeni adresleri de merak konusu olurken, güzel oyuncu Devrim Özkan’ın yeni projesi belli oldu. Bir süredir Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin yapım şirketi BKM ile çalışan Devrim Özkan, bu kez de Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği proje ile anlaştı. İşte detaylar…

YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre güzel oyuncu Devrim Özkan’ın Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinden sonraki adresi belli oldu. BKM yapımı olan dizinin 41. bölümünde ekranlara veda etmesinin ardından güzel oyuncu, Ay Yapım ile anlaşma sağladı. Devrim Özkan’ın, Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği ve Banu Kiremitçi tarafından kaleme alınan “Üvey Hayat” dizisindeki “Fidan” rolü için anlaşma sağladığı belirtildi. Söz konusu dizide 2 kadının etkileyici hikayeleri ele alınıyor.

AY YAPIM’IN MERAK EDİLEN PROJELERİ

Ay Yapım şirketinin Aile ve Yargı dizilerinin ardından masasında gelecek sezon için yeni projeleri de bulunuyor. Şirketin elinde 2024 yılı için Meriç Acemi tarafından kaleme alınan “Şahane Hayatım” dizisi, Hürer Ebeoğlu’nun kaleme aldığı “Gaddar” dizisi, Ahmet Katıksız ile Hürer Ebeoğlu’nun kaleme aldığı “Al Hayba” isimli Arap dizisinden uyarlanan “Fırtına” dizisi yer alıyor. Önümüzdeki sezondan itibaren güzel oyuncu Devrim Özkan da Ay Yapım şirketi ile çalışacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.