Gaye Su Akyol ve Ali Güçlü Şimşek evlendi, marjinal tarzları dikkat çekti

Gaye Su Akyol ve Ali Güçlü Şimşek evlendi, marjinal tarzları dikkat çekti
Şarkıcı Gaye Su Akyol, bir süredir birlikte olduğu müzisyen sevgilisi Ali Güçlü Şimşek ile evlendi. Çift sade bir nikahla dünya evine girerken çiftin nikah kombini ise dikkat çekti.

Şarkıcı Gaye Su Akyol, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Ali Güçlü Şimşek ile sade bir nikah töreniyle evlendi. Çiftin dün akşam düzenlenen nikah töreninin ardından ünlü bir mekanda after party düzenlendi.


Akyol ve Şimşek'in düğününe yıldız yağdı

Sade bir nikah töreninin ardından dünyaevine giren Gaye Su Akyol ve Ali Güçlü Şimşek çifti Asmalımescit'teki bir mekanda kutlama yaptı. Çiftin nikah sonrasındaki eğlencesine Edis, Hande Doğandemir, Merve Dizdar, Didem Soydan ve Berrak Tüzünataç gibi isimler katıldı. Renkli bir gecenin ardından Gaye Su Akyol ve Ali Güçlü Şimşek'in nikah kombininin sıradışı oluşu dikkat çekti.

bctrk4eev0utlvtul30unw.webp

Gelin olmuş gidiyorum

Ünlü şarkıcı Gaye Su Akyol sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımı ve notuyla oldukça konuşuldu. Gelinliğini mini beyaz bir elbiseden yana kullanan Akyol, kıyafetini gold renkli platform topuklu bir çizme ile tamamladı. Damat Ali Güçlü Şimşek ise eşinin tarzına ayak uydurarak beyaz sade bir gömlekle eşlik etti.

66d95b17fe33691c8fb77d86.webp

Gaye Su Akyol, nikah sonrası birkaç kareyi sosyal medya hesabı üzerinden sevenleriyle paylaşmayı ihmal etmedi. O anları Akyol "Gelin olmuş gidiyorum" notunu düşerek paylaşımda bulundu.

duzree3orks47mlqn9kuea.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.