Ayça Çağla Altunkaya kimdir, aslen nereli? Acun Ilıcalı ile evlenen Ayça Çağla Altunkaya kaç yaşında, mesleği nedir?

Ayça Çağla Altunkaya kimdir, aslen nereli? Acun Ilıcalı ile evlenen Ayça Çağla Altunkaya kaç yaşında, mesleği nedir?
Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı ile evlenen Ayça Çağla Altunkaya'nın hayatı merak ediliyor. Çiftin düğün töreni önceki gün Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleşmişti. Peki Ayça Çağla Altunkaya kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında?

Ünlü medyacı Acun Ilıcalı ile nikah masasına oturan Ayça Çağla Altunkaya'nın hayatı ve biyografisi sorgulanıyor. Acun Ilıcalı bir süredir ilişki yaşadığı sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile İstanbul'da hayatını birleştirdi. Ilıcalı, böylece 4’üncü defa nikâh masasına oturmuş oldu. Peki Ayça Çağla Altunkaya kimdir?

AYÇA ÇAĞLA ALTUNKAYA KİMDİR?

1999 senesinde Yalova'da dünyaya gelen Ayça Çağla Altunkaya, gözlerden uzak bir yaşam sürmekteydi. Altunkaya, Acun Ilıcalı ile yaşadığı ilişki sayesinde geniş bir kitle tarafından tanınmaya başlandı.

2 Temmuz 1999 tarihinde Yalova'da doğan genç isim, yaşına rağmen ünlü televizyon yapımcısı ve sunucu Acun Ilıcalı ile yaşadığı ilişki ile çokça gündeme geldi. Eğitimini Nişantaşı Üniversitesi'nde Hemşirelik bölümünde yapmış olan Altunkaya, eğitim hayatı boyunca amatör şekilde basketbol ile ilgilenerek takımda da yer aldı.


Altunkaya, ilk kez Acun Ilıcalı ile birlikte Dominik Cumhuriyeti'nde çekilen Survivor programının setinde bir arada görülmüştü. Genç isim, o günden sonra magazin dünyasında sıkça yer almaya başladı.


Ayça Çağla Altunkaya özellikle sosyal medya paylaşımları ile de zaman zaman gündeme geliyor. Genç isim ile Ilıcalı'nın evlilik haberleri kimi zaman gündemi meşgul etse de, ikili bu haberleri sık sık yalanlamıştı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.