Ajda Pekkan tasarımcısı Nur Yerlitaş'ı listesinden yok etti!

Ajda Pekkan tasarımcısı Nur Yerlitaş'ı listesinden yok etti!
Şarkıcı Ajda Pekkan, geçtiğimiz günlerde şehitlerimize karşı söylemleriyle gündeme oturan kıyafet tasarımcısı Nur Yerlitaş'ı listesinden çıkardı.

Sosyal medyada canlı yayın esnasında yaptığı şehit yorumuyla bir anda dikkatleri üzerine çeken ve gündeme bomba gibi düşen Nur Yerlitaş'ın önce görüntülerinin yer aldığı Serkan Kaya klibindeki bölümler kesildi ardından Demet Akalın lsitesinden çıkardı ve son olarak da Tuğba Ekinci Nur Yerlitaş hakkında suç duyurusunda bulundu. Sosyal medyadan gelen tepkilere Ajda Pekkan da katıldı ve Nurella lakaplı modacıyı listesinden sildi.

Uzun süredir birlikte çalışan ikili yaşanan skandal sonrası ayrılmış oldu. Nur Yerlitaş Ajda Pekkan'ın sahne kıyafertlerini dikiyordu.

nur yerlitaş

Şarkıcı Tuğba Ekinci, 62 yaşındaki modacı Nur Yerlitaş’ın şehitler hakkında söylediği sözler için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunmuştu.

Şarkıcı Serkan Kaya ise Yerlitaş'ın yer aldığı klibini yayınlamaktan vazgeçmiş ve tekrar montaja sokarak ünlü modacının olduğu bölümleri çıkartma kararı almıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.