Üsküdar'da İETT İlçe Belediye Buluşması gerçekleşti

Üsküdar'da İETT İlçe Belediye Buluşması gerçekleşti
Üsküdar Belediyesi ve İETT Genel Müdürlüğü'nün ortak olarak düzenlediği Üsküdar ilçesindeki toplu taşıma ve ulaşımda yaşanan sorunlara ilişkin toplantı düzenlendi.

İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nün (İETT) tüm ilçelerde düzenlediği "İlçe Belediye Buluşmaları'nın" bir ayağı bugün Üsküdar Belediyesi'nde gerçekleşti. Üsküdar'daki ulaşım ve toplu taşıma sorunlarının ele alındığı görüşmede çözüm yolları ve talepler ele alındı.


Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş'ın ev sahipliğindeki toplantıda; İETT Genel Müdürü İrfan Demet, İETT Genel Müdür Yardımcıları Onur Temürlenk, Şükrü Yılmaz ve Zeynep Pınar Mutlu, İETT Koordinatörü Sinan Öztürk, İETT Ulaşım Planlama Dairesi Başkanı Yusuf Limon, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, belediye Meclis üyeleriyle mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katılım sağladı.

94b158d5-8cfc-4fcb-b8d7-a04a7a0450f5.webp

Toplantı sonrasında Başkan Sinem Dedetaş, İETT Genel Müdürlüğü ve katılımcılara teşekkürlerini iletirken Üsküdar'da yaşanan ulaşım ve toplu taşıma sorunlarının bu toplantı sonrasında çözüme kavuşacağına olan inancına dikkat çekti.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.