Yeni İBB Zabıta Müdürü Metin Alper görevi Hasan Aplak'tan devraldı

Yeni İBB Zabıta Müdürü Metin Alper görevi Hasan Aplak'tan devraldı
İBB Zabıta Dairesi Başkanı olarak göreve başlayan Metin Alper görevi Hasan Aplak'tan devraldı.

Türkiye'nin Hartum Büyükelçiliği İçişleri Müşaviri olarak görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan eski emniyet müdürü Metin Alper, İBB Zabıta Daire Başkanı oldu.

Bugün ise devir teslim töreni gerçekleştirildi. İBB Zabıta Dairesi Başkanı olarak göreve başlayan Metin Alper için düzenlenen devir teslim töreni Genel Sekreter Yardımcısı Celal Aksoy'un da katılımıyla sağlandı.

Düzenlenen törende Metin Alper, görevi Hasan Aplak'tan devraldı. Törenin ardından konuşan Alper, 198 yıllık köklü bir teşkilatta bulunmaktan gurur duyduğunu belirtti.

Konuyla ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "İBB Zabıta Dairesi Başkanı olarak göreve başlayan Sn.Metin ALPER için Genel Sekreter Yardımcımız Sn.Erdal Celal AKSOY'un da katıldığı devir teslim töreni düzenlendi. 198 yıllık köklü bir teşkilatta bulunmaktan gurur duyduğunu belirten ALPER, görevi Sn.Hakan APLAK'tan teslim aldı." denildi.

METİN ALPER KİMDİR?

Metin Alper, 1992'de Polis Akademisi'nden komiser yardımcısı olarak mezun oldu. Mezuniyetinin ardından çeşitli kademelerde görev yapan Alper, 2016'da Adıyaman'da, 2019'da Trabzon'da il emniyet müdürlüğü yaptı.

Alper, Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ndeki görevinin ardından Türkiye'nin Hartum Büyükelçiliği İçişleri Müşaviri olarak atanmıştı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.