Uçak rötar yaptı, yolcular fenalaşarak bayıldı

Uçak rötar yaptı, yolcular fenalaşarak bayıldı
İstanbul Sabiha Gökçen-Dalaman uçuşunu gerçekleştirecek olan Pegasus uçağının rötar yapması gergin anlara sahne oldu.

İstanbul Sabiha Gökçen-Dalaman uçuşunu gerçekleştirecek olan Pegasus uçağı rötar yapması nedeniyle uçak içinde bulunan 2 yolcu fenalaşarak bayıldı.

İddiaya göre Sabiha Gökçen-Dalaman uçuşunu gerçekleştirecek olan Pegasus uçağı 5 saat rötar yaptı. Yaşanan gecikme nedeniyle gergin hava yaşanırken iki yolcu birdenbire fenalaşarak bayıldı. Fenalaşan 2 yolcuya müdahale edilirken o anlar bir vatandaşın kamerasına yansıdı.

Yetkilinin anons yaptığı sırada yolculardan 'Yemek verin' sesleri yükselirken seferi gerçekleştirecek pilot ve personelin mesai saati dolduğu için uçaktan ayrıldığı bildirildi.

Öte yandan ücretsiz yemek verileceğinin duyurulduğu esnada yolcular yaşanan bu duruma karşı alkışlı protesto gerçekleştirdi.

Uçuşların yüzde 10'u iptal

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda saat 13:00’e kadar olan uçuşların yüzde 10’unun iptal edileceği bildirildi. Gerekçe olarak olumsuz hava koşulları gösterildi.

Yapılan açıklamada “Sabiha Gökçen Havalimanı’nda 11.07.2024 tarihinde beklenen olumsuz meteorolojik koşullar nedeniyle Meteorolojik Acil Durum Komitesi’nde alınan karara göre saat 13:00’e kadar olan uçuşların yüzde 10’u iptal edilecektir. Uçuşunuzu hava yolunun web sitesi ve çağrı merkezinden takip edebilirsiniz.” ifadeleri kullanıldı.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.