Turistten dikkat çeken deneme! Taksici 110 TL'lik konuma 600 TL istedi

Turistten dikkat çeken deneme! Taksici 110 TL'lik konuma 600 TL istedi
İstanbul'a gelen bir turist taksiye binmeden önce ilginç bir deneme yaptı. Taksiciye kaç liraya istediği yere götüreceğini soran turist, aradaki fiyat farkını duyunca tepki gösterdi.

İstanbul'da bazı taksicilerin fahiş fiyatlarla konumu veya trafiği bahane ederek turistleri dolandırdığı pek çok kişi tarafından bilinse de bir turistin taksici ile ücret testi sosyal medyada tepkilere yol açtı.


Bir turist Eminönü'nden Dolmabahçe Sarayı'na gitmek için bir uygulamadan gideceği konumun ücretini öğrenince, şans eseri gördüğü başka bir taksiciyi durdurarak yeniden fiyat aldı. Turist, taksi şoförüne gideceği konum için kaç lira tutacağını sorması üzerine kısa süreli şaşkınlık yaşadı.

110 TL yerine 600 TL istedi!

Taksici, turistin gideceği yere 600 TL'ye götüreceğini söylemesi üzerine ortaya utandıran görüntüler çıktı. Turistin başka bir uygulama üzerinden 110 TL'ye istediği konuma gidebileceği tahmini fiyatı görmesi üzerine o fiyatı şoföre gösterince, taksici ne yapacağını bilemedi.

Turist, 110 TL'lik yer için 600 TL isteyen taksiciye "Sen delirdin mi?" diyerek tepki gösterdi. Yaşanan o anları saniye saniye kaydeden turistin videosu ise günün en çok izlenen görüntüsü arasına girdi.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.