İmamoğlu, KİPTAŞ Hacıbektaş Mihmandar Projesi’nin teslim töreninde konuştu: 'Benim evim Kemal Kılıçdaroğlu'nun evi'

İmamoğlu, KİPTAŞ Hacıbektaş Mihmandar Projesi’nin teslim töreninde konuştu: 'Benim evim Kemal Kılıçdaroğlu'nun evi'
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Tiran Belediye Başkanı Erion Veliaj, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'yı ziyaretinin ardından Hacıbektaş ilçesinde düzenlenen "Kiptaş Hacıbektaş Mihmandar" projesi teslim törenine katıldı.

Proje öncesi yüklenici firma yöneticisi ve kendi aralarında satış sonrası ilk alışveriş için söz verdiklerini de belirten İmamoğlu, "Proje satışa çıktığında birbirimize söz vermiştik. Önce ilk alışverişi İbrahim Polat ağabeyimiz, ikinci konut alışını da ben söz vermiştim. Bir de söz verdik. Burada indirim-mindirim yok. Herkes buraya hakkını verecek. Dolayısıyla bu yapı sayesinde Hacı Bektaşlı oldum. Önceki dönem genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu da öyle bir niyet söylemişti. Bir kere benim evim, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun evidir. Dolayısıyla bizim evimizin anahtarını bir tane değil, iki tane yaparız. Birini Sayın Kılıçdaroğlu'na veririz. Biri bizde kalır, hatta üçten sonra öbürünü de Özgür Özel'e veririz. Bu fırsatı kaçırmayayım, burada komşu olayım diyen özellikle İstanbul ve diğer şehirlerdeki dostlarımızı da bu projeye mihmandar olmaya davet ediyorum. Onlarla konuklarını ağırlasınlar" diye konuştu.

'MEMLEKETİN FEDAKAR BELEDİYE BAŞKANLARI VAR'

Türkiye'nin farklı yerlerindeki sorumluluklarını yerine getirdiklerini söyleyen İmamoğlu, "İnanın Ardahan'dan Sinop'a, Giresun'dan Hatay'a deprem bölgesinin de her noktasında sorumluluğumuzu yerine getirmeye gayret ettik. Şimdi Nevşehir'deyiz. Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı görevini teslim aldık. Bu görevi teslim aldığınız andan itibaren de Türkiye'de yerel demokrasinin hakkını, hukukunu korumak, vatandaşlarımızın yereldeki hakkını, hukukunu koruma konusunda da çok özenli davranmaya devam edeceğimizi de belirtmek isterim. Memleketin fedakar belediye başkanları var. Hep beraber çok güzel hizmetlerimizi sunmaya devam edeceğiz. O bakımdan onlara mihmandarlık edeceğiz; hem kapsayıcılığımız hem kucaklayıcılığımız memleketimize ve memleketimizin dışına kadar uzasın" dedi.

'TİRAN, HACI BEKTAŞ'IN MERKEZİ'

Tiran Belediye Başkanı Erion Veliaj ise "Tiran, Balkanlar'da Hacı Bektaş'ın merkezi. Belediye başkanı olarak insanları bir araya getirmenin ne kadar zor olduğunun farkındayım. Buradaki konutları ve mağazaları görmekten büyük mutluluk duyuyorum. En önemlisi de burada bir kreş ve eğitim alanı görmekten çok mutluyum" diye konuştu.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.