Sinem Dedetaş seçim vaadini yerine getirdi: 726 emekliye ödeme yapıldı

Sinem Dedetaş seçim vaadini yerine getirdi: 726 emekliye ödeme yapıldı
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’ın seçim vaatleri arasında yer alan emeklilerine 5 bin liralık “Pazar Alışverişi Desteği Projesi'nin ödemeleri yapılmaya devam ediyor. İncelemeleri tamamlanan 726 kişiye daha ödeme yapıldı.

Yerel seçimlerde belediye kaynaklarını sadece Üsküdarlıların gerçek ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunmak için şeffaf bir şekilde kullanma sözü veren Sinem Dedetaş’ın Üsküdarlı emekliler için başlattığı pazar desteği projesine 4 bine yakın başvuru yapılmıştı. Yapılan incelemelerin ardından ilk etapta 12 Temmuz Cuma günü 750 emekliye ödemesi yapıldı. Dün incelemeleri tamamlanan 726 emeklinin daha ödemesi gerçekleşti.

Lokal de açacağız

Sinem Dedetaş, ekonomik olarak zor günler yaşayan dar gelirli emeklilerin yanında olacaklarını ve emeklilere yönelik farklı destek çalışmalarını hayata geçireceklerini aktararak, “Pazar desteği, ring seferleri ve emekliler lokali ile emeklilerimize desteğimizi artıracak, vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Emeklilerimizin sosyalleşebilmeleri için Emekliler Lokali açacağız. Çok daha fazla emeklimize pazar desteği ulaştırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Emeklilerimizi desteklemek her zaman temel görevlerimiz arasında yer alacak” dedi.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.