Taksim ve Şişhane metrosu açıldı mı?

Taksim ve Şişhane metrosu açıldı mı?
Dün Gezi Parkı eylemlerinin 11. yıldönümü nedeniyle kapatılan Taksim ve Şişhane metro istasyonları ile Taksim-Kabataş Füniküler Hattı işletmeye açıldı.

Metro İstanbul dün yaptığı açıklamada İstanbul Valiliği'nin aldığı kararı paylaşarak Taksim ve Şişhane metro istasyonları ile Taksim-Kabataş Füniküler Hattı'nın işletmeye kapatılacağını duyurmuştu.

Yapılan açıklamada "İstanbul Valiliği'nin aldığı karar doğrultusunda bugün (31Mayıs 2024) saat 15.00 itibarıyla ikinci bir duyuruya kadar M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattımızın Taksim ve Şişhane istasyonu ile F1 Taksim-Kabataş Füniküler Hattımız işletmeye kapalı olacaktır. Araçlarımız Taksim ve Şişhane istasyonunda durmayarak seferine devam edecektir." denilmişti.

Metro İstanbul sosyal medya hesabından yaptığı ikinci açıklamada M2 Yenikapı-Hacıosman Metro hattının Taksim ve Şişhane istasyonuyla F1 Taksim-Kabataş Füniküler Hattı işletmeye açıldığını bildirdi:

"M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattımızın Şişhane ve Taksim istasyonu ile F1 Taksim-Kabataş Füniküler Hattımız işletmeye açılmıştır."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.