Sosyal medya fenomeni İlahici Ali'ye kurşun yağmuru: Saldırgan o anları kayıt altına aldı

Sosyal medya fenomeni İlahici Ali'ye kurşun yağmuru: Saldırgan o anları kayıt altına aldı
Sosyal medyada İlahici Ali adıyla bilinen Ali Özdemir, silahlı saldırıyı gerçekleştiren saldırgan o anları kayıt altına aldı.

Sosyal medyada "İlahici Ali" adıyla tanınan Ali Özdemir'e yapılan silahlı saldırı anlarının görüntüleri ortaya çıktı.

Sosyal medyada İlahici Ali adıyla bilinen Ali Özdemir, dün takipçileriyle buluşmak için Konya'dan İstanbul'a geldi. Özdemir, geceyi geçirmek için Esenler'de bir eve gitmek istediği sırada tanımadığını söylediği bir kişi tarafından kurşun yağmuruna tutuldu.

Saldırgan o anları kaydetti

Öte yandan fenomeni silahla yaralayan saldırgan ateş açmakla kalmadı üstüne cep telefonu kamerasıyla o anları kayıt altına aldı.

Görüntülerde saldırgan, Ali Özdemir'den "Allah'a peygambere küfür ettiğim için özür diliyorum" ifadelerini tekrar etmesini istedi.

Buna karşılık önce saldırganın dediklerini tekrarlamayan Ali Özdemir, kötü bir şey yapmadığını söyleyerek karşı çıktı. Ardından saldırganın söylediklerini tekrarlaması gerektiği ısrarı üzerine Ali Özdemir "Allah'a peygambere küfür ettiğim için özür diliyorum" ifadelerini kullanarak saldırganın kendisinden istediğini yaptı.

Sonrasında "Sen hainsin" oğlum diyen saldırgan Ali Özdemir'e ateş açarak bacağından vurdu. Şüphelinin belinde çıkardığı silahla ateş ettikten sonra kaçtığı görülürken Ali Özdemir'in acı içinde bağırdı ve yere düştüğü görülüyor.

Silahlı saldırıya uğrayan Özdemir ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.