CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik’ten Esin Köymen’e ziyaret

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik’ten Esin Köymen’e ziyaret
Maltepe Belediye Başkanı Esin Köymen, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve İl Yönetim Kurulu üyelerini, yedi ilçe başkanını ve CHP İstanbul Gençlik Kolları Başkanı’nı konuk etti.

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri Engin Karaağaç, Hasan Tozkoparan, Havva Gülenç, Fatma Öncü, Cabbar Kement, Hüseyin Karakuş, Haydar Karasu, Özhan Mete, Ramazan Hakan Yılmaz, CHP İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Erdem Kara, CHP Maltepe İlçe Başkanı Kenan Otlu, CHP Adalar İlçe Başkanı Letafet Kalkan, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, Ümraniye İlçe Başkanı Hakan Kızılelma, Kartal İlçe Başkanı Mert Polat, Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan, Üsküdar İlçe Başkanı İbrahim Çağlar Atalar ile birlikte Maltepe Belediye Başkanı Esin Köymen’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Esin Köymen’e Maltepe Belediye Başkan Yardımcıları Nimet Karabulut, İsmail Hakkı Bulut, Maltepe Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Levent Zengin eşlik etti.

‘TOPLUMCU BELEDİYECİLİĞİN BAŞARILI UYGULAMASINA TANIK OLUYORUZ’

Özgür Çelik, Belediye Başkanı Esin Köymen’e yeni görevinde başarılar diledi. Çelik, Üsküdar’da olduğu gibi Maltepe’de de sosyal ve toplumcu belediyeciliğin başarılı bir uygulamasına tanık olduklarını söyledi.

‘KENT HAKKI, MALTEPE HALKI İÇİN YOLA ÇIKTIK’

Esin Köymen, Özgür Çelik ve İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle ilçe başkanlarına ziyaretleri için teşekkür ederek “Partimizin sosyal demokrat ve halkçı belediyecilik anlayışıyla ‘Kent hakkı Maltepe halkı’ için çıktığımız bu yolda ilçemize eşit, adil ve katılımcı bir şekilde hizmet ediyoruz.” diye konuştu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.