Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu: Çocuklar geleceğimiz

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu: Çocuklar geleceğimiz
Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri’de ilkokul 1’inci sınıfa başlayan öğrenciler için düzenlenen çanta ve kırtasiye malzemesi hediye programı kapsamında Piri Mehmet Paşa İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti.

MÜGE CESUR- Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Piri Mehmet Paşa İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti. Başkan Balcıoğlu, İlkokul 1’inci sınıfa başlayan çocuklara yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi. 3 bin 500 adet çantanın 2 Eylül itibariyle Silivri’deki ilkokullara dağıtmaya başlandığı proje kapsamında, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu bugün (3 Eylül) çanta ve kırtasiye hediyelerinin dağıtımının yapıldığı Piri Mehmet Paşa İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti.

Seferber olduk

Balcıoğlu, yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrencilere destek olmanın ve onların başarı dolu bir geleceğe ilk adımlarını atmalarına katkıda bulunmanın kendileri için büyük bir mutluluk olduğunu ifade etti. Tüm öğrencilere başarılı bir okul yılı dileyen Başkan Balcıoğlu, eğitim süreçlerinde başarılar temennisinde bulundu. Öğrencilerin kaliteli eğitim alması için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını aktaran Balcıoğlu, “Çocuklar demek gelecek demek. Biz belediye olarak çocukların kaliteli eğitim alması için elimizdeki tüm imkanları kullanıyoruz, kullanacağız” diye konuştu.

2.jpg

ÇOK ÖNEMLİ BİR ADIM ATIYORUZ

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Gazitepe'de düzenlenecek olan ilk Ayçiçek Hasat Şenliği öncesinde hazırlıkları yerinde inceledi. Balcıoğlu, etkinlikle ilgili görevlilerle istişare ederken, Ayçiçek Hasat Şenliği’nin Gazitepe ve Silivri için büyük önem taşıdığını vurguladı. Silivri'de tarımın kalkındırılmasına önem verdiğini ve konuyla ilgili önemli projelerin yürütüldüğünü söyleyen Balcıoğlu, “Doğup büyüdüğüm köyüm Gazitepe'deyiz. Burada böyle bir şenliğe vesile olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Bu yıl ilk kez düzenleyeceğimiz Ayçiçek Hasat Şenliği ile tarım alanında önemli bir adım atıyoruz. Bu şenlikler, aynı zamanda çiftçimizin ürünlerini sergilemesi ve tanıtması açısından da onlara olanak sağlıyor” dedi.


İlgili Haberler

Kaynak:MÜGE CESUR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.