İstanbul'da motosikletliye çarpan sürücü arkasına bakmadan kaçtı: Kazaya tanıklık eden şahıs peşine düşüp, şikayet etti

İstanbul'da motosikletliye çarpan sürücü arkasına bakmadan kaçtı: Kazaya tanıklık eden şahıs peşine düşüp, şikayet etti
İstanbul'da kendi şeridinde ilerleyen motosiklete arkadan gelen bir araç çarpıp kaçtı. Bu sırada, bir başka motorcu, olayı görüp aracın peşine düştü ve polise şikayet etti.

İstanbul'da plakası ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen otomobil, aynı yönde ilerleyen motosikletliye arkadan çarptı.

Meydana gelen kazada dengesini kaybederek düşmek üzere olan motosiklet sürücüsü son anda kendisini toparlayarak yoluna devam etti.

Ancak motosiklet sürücüsü yoluna devam etse de arkadan gelen ve yaşanan kazaya tanıklık eden caddede seyir halindeki başka motosikletli, yaşanan olayı sürücünün yanına bırakmadı.

Motosikletli, sürücünün peşine düştü

Motosiklet sürücüsüne çarparak kaçan ve gencin yaralanmasına neden olan otomobil sürücüsü arkasına bakmadan olay yerinden uzaklaşırken, arkadan kazaya tanıklık eden motosikletli sürücünün yanına doğru ilerlemeye başladı.

Sürücüye tepki gösteren motosikletli, beklenmedik bir tepkiyle karşı karşıya kaldı. El kol hareketleri yaparak üste çıkan sürücü, tepkiyi umursamadan yoluna devam etmeye kalkışınca bu kez motosikletli durumu trafik polislerine bildirdi.

Polise şikayet etti

O anlar motosikletlinin kask kamerasına yansırken görüntülerde sürücünün motosikletliye arkadan çarptığı ve sonrasında kaçarak uzaklaşacağı esnada bir başka motosikletlinin devreye girerek sürücüyü polise şikayet ettiği görüldü.

Kazada arkadan çarpılan ve yaralanan sürücünün ise söz konusu görüntüleri sosyal medyada gördüğü ve kendisine çarpan kişi hakkında şikayetçi olduğu bildirildi. Öte yandan sürücünün geçirdiği kaza nedeniyle ayağının kırıldığı öğrenildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.