İstanbul'da sokak ortasında iki çocuk birbirine girdi: Arkadaşları ayırmak yerine kavgaya destek verdi

İstanbul'da sokak ortasında iki çocuk birbirine girdi: Arkadaşları ayırmak yerine kavgaya destek verdi
Arnavutköy’de sokak ortasında tekme tokat kavga eden iki çocuğu, arkadaşları izleyip tezahürat ederek cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

Olay İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre iki çocuk arasında henüz belli olmayan bir nedenden dolayı tartışma çıktı.

Ancak tartışan iki çocuk, konuşarak uzlaşmak yerini sokak ortasında birbirleriyle kavga etmeye başladı.

Boks ringindeymiş gibi kavga ettiler

Boks ringini aratmayan kavga ise birbirlerine tekmeli yumruklu saldıran çocukların arkadaşları tarafından cep telefon kamerasıyla kayıt altına alındı.

Arkadaşları, kavga eden iki çocuğu ayırmak yerine cep telefonu kamerasıyla kayıt altına almayı devam etti. Öte yandan sadece görüntüleri kayıt altına almakla kalmayan çocuklar, kavgayı izleyerek iki çocuğun acımasızca birbirine saldırmasına seyirci kaldı.

Arkadaşları tezahürat yaparak kavgaya seyirci kaldı

Görüntülerde sokak ortasında birbirine giren iki çocuğun tekme ve yumruklarla birbirlerine saldırdıkları ve çevrede toplanan arkadaşlarının ise tezahürat yaparak duruma seyirci kaldıkları görüldü.

Boks ringindeymiş gibi birbirlerine acımasızca vuran çocukların emniyete götürüldüğü ve ifadelerinin alındığı öğrenildi. O görüntüler sosyal medyada tepki çekti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.