Pendik’te taşan sulara ilginç çözüm!

Pendik’te taşan sulara ilginç çözüm!
Bugün (1 Eylül) İstanbul ve çevre illerde kendini gösteren kuvvetli yağış, ulaşımda çeşitli sorunlara sebep oldu. İstanbullular, yağıştan etkilenen yollarda aracını ilerletebilmek için çözümler aradı.

Sonbahar’ın ilk günüyle İstanbul’da etkili olan kuvvetli yağmur hem yayalara hem de sürücülere zor anlar yaşattı. Araç sahipleri olumsuz hava koşullarının doğurduğu tehlikeli durumlardan kurtulmak için kendince çözümler üretti.

Vatandaşların bulduğu ilginç çözümlerden biri İstanbul Pendik’te kameralara yansıdı. Pendik’in Esenyalı semtinde öğlen saatlerinde hızlanan yağış, suların yollara taşmasına neden oldu.

Suların taştığı yollarda seyir halinde bulunan araçlar, kayma ve çarpışma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Bu tehlikeleri atlatmak isteyen sürücüler, çareyi ters yönde gitmekte buldu.

Kayma ve çarpma tehlikesinden kaçmak için başka bir tehlike içeren yol tercih eden sürücüler, görenleri şaşırttı. Ters yönde karşıdan gelecek araçların sürücülerinin anlık dikkatsizliğiyle yaşanabilecek felaketler dolayısıyla bu çözüm sosyal medya kullanıcıları tarafından oldukça eleştirildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Güray Varol

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.