Esenyurt'ta toplanan sokak köpekleri, park halindeki motosiklete saldırdı!

Esenyurt'ta toplanan sokak köpekleri, park halindeki motosiklete saldırdı!
Esenyurt'ta gece saatleri toplanan sokak köpekleri, park halinde olan bir motosiklete zarar verdi. Motosiklette maddi hasar oluştu.

Esenyurt'ta dün gece saatler bir araya gelen çok sayıda sokak köpeği, park halindeki motosiklete saldırdı. Yaşanan olayda motosiklet maddi hasara aldı.

Çınar mahallesi 1398 sokakta yaşanan olayda gece saat 02:00 sıralarında 5 sokak köpeği, mahallede park halinde bulunan üstü muşambayla kapalı bir motosiklete saldırdı. Köpekler ilk olarak havlayarak bir araya geldi ardından motosikletin etrafını sararak aracı yere düşürmeye çalıştı.

Yere devrilen motosikletin üstündeki koruyucu örtüyü parçalayan köpekler daha sonra motosikletin belli parçalarını yerinden sökerek olay yerinden uzaklaştı. Yaşanan olay sonrası motosiklet sahibi sabah aracını gördüğünde neye uğradığını şaşırdı.

Güvenlik kameraları saniye saniye kaydetti

Esenyurt'ta yaşanan köpeklerin saldırısında motosiklet sahibi, parçalanmış olarak yerde duran motorunu görünce apartmandaki güvenlik kamerasıyla motosiklete sokak köpeklerinin saldırdığını tespit etti.

ww.webp

2.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Emre Kulcanay

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.