Pendik'te İETT otobüsünün çarptığı bina yıkılmıştı: Bina sakinleri yolu trafiğe kapatıp eylem yaptı

Pendik'te İETT otobüsünün çarptığı bina yıkılmıştı: Bina sakinleri yolu trafiğe kapatıp eylem yaptı
İstanbul Pendik’te, İETT otobüsünün çarptığı bina ağır hasar gördüğü için yıkılmıştı. Daire sahipleri eylem yaparak yolu trafiğe kapattı.

İstanbul Pendik'te 7 Ağustos Çarşamba günü akşam saatlerinde bir İETT otobüsü, Orhangazi Mahallesi Vatan Caddesi'nde seyir halindeyken önce elektrikli kasalı yük taşıma motosikletine, sonra 4 katlı binanın girişindeki berber dükkanına çarpmıştı.

Kazada yaralanan 6 kişi hastaneye kaldırılmış, binanın, otobüsün çarptığı taraftaki kolonu hasar görmüştü. Yaşanan hasar sonrası 4 katlı binanın yıkımına karar verilerek çalışma başlatılmıştı.

Bölgeye gelen yıkımı gerçekleştirecek iş makineleri çevrede güvenlik önlemleri alınmasının ardından binanın yıkımını gerçekleştirmişti.

Yolu kapatıp, eylem yaptılar

Öte yandan kaza yerine giden İstanbul Valisi Davut Gül, bina sakinleriyle konuşarak nakdi yardım yapacaklarını söylemişti.

Ancak geçen zamanların ardından umduğunu bulamayan ve mağduriyetlerinin giderilmesi noktasında karşılarında yetkili bulamadıklarını iddia eden yıkılan binanın sakinleri İstanbul Pendik'te bir araya geldi.

İstanbul Pendik'te yıkılan binanın bulunduğu bölgeye giden bina sakinleri eylem yaparak yolu trafiğe kapattı.

Pendik'te bir araya gelen bina sakinleri, kendilerinin yaşanan olay nedeniyle mağdur durumda olduklarını söyledi. Seslerini duyurmaya çalışan vatandaşlar, çözümü yolu kapatıp eylem yapmakta buldu.

O anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde yolu trafiğe kapatan bir kalabalığın olduğu ve uzun araç kuyruklarının oluştuğu görüldü.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.