Pendik'te motosikletli sürücüyü trafikte sıkıştırıp silah çektiler, yetmeyip tehdit ettiler!

Pendik'te motosikletli sürücüyü trafikte sıkıştırıp silah çektiler, yetmeyip tehdit ettiler!
İstanbul Pendik'te 2 şahıs, seyir halinde ilerleyen bir motosikletlinin kaza yapmasına neden olurken, üstelik yaptıkları pişkinlik ise pes dedirtti.

Pendik'te dün saat 15:37 sıralarında bir otomobildeki iki şahıs, trafikte seyir halinde ilerleyen motosiklet sürücüsünün kaza yapmasına neden oluyordu. O anlarda araç sürücüsüne tepki gösteren motosikletli tehdit edilerek az kalsın canından oluyordu.

Silahla gözdağı verdi

Otomobildeki iki şahıs, motosikletlinin tepkisi üzerine küfür ederek tehditler savurdu. Aracın yolcu koltuğunda oturan şahıs eline aldığı silahı motosikletliye uzatarak göz dağı verdi.

O görüntüleri görürsem seni bulurum!

Aracın sürücüsü kask kamerasını fark etmesi ile motosikletliye "kamera kayıtta mı?" sorusunu sordu. Kask kamerası kayıtta olmasına rağmen motosikletli "Hayır, değil" cevabını vermesi üzerine sürücüden tehdit gecikmedi.

Otomobildeki maganda "O görüntüleri bir yerde görürsem seni bulurum" diyerek tehditler savurdu. Yaşanan o gerilim dolu dakikaların ardından motosikletli aracın plakasını görüntülemek için kısa bir süre beklemesinin ardından yaşadığı anları sosyal medya hesabından paylaştı.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.