Sultangazi'de çöp konteyneri tartışması kanlı bitti: Baba-oğul gözaltına alındı

Sultangazi'de çöp konteyneri tartışması kanlı bitti: Baba-oğul gözaltına alındı
Sultangazi'de, baba ve oğul oldukları öğrenilen iki kişi ile komşuları N.M. arasında, sokaktaki çöp konteynerinin yeri konusunda anlaşmazlık çıktı. Çıkan tartışma sırasında, N.M., bıçaklanarak yaralandı.

Olay, gece saatlerinde, Sultançiftliği Mahallesi'nde bir sitenin önünde yaşandı. Baba ve oğul oldukları öğrenilen A.M. ve N.M. ile komşuları N.M. arasında, çöp konteynerinin bulunduğu yer konusunda anlaşmazlık çıktı. Büyüyerek kavgaya dönüşen olayda N.M., bıçaklanarak yaralandı. Yaralanan N.M., hastaneye kaldırılırken olayı duyan N.M.'nin yakınları, şüpheli baba A.M. ve oğlu N.M.'nin yaşadığı sitenin önüne geldi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, site önünde ve çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Siteye girmeye çalışan yaralı N.M.'nin yakınlarına polis izin vermedi. Gözaltına alınan baba A.M. ve oğlu N.M., karakola götürülürken, yaralı N.M.'nin hastanedeki tedavisi devam ediyor.

Öte yandan, olay sırasında baba A.M.'nin silahla havaya ateş ettiği öne sürüldü. Sokakta yaşanan kavga anları da cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, sokak üzerinde kalabalık olduğu görülürken bağrışmalar duyuluyor. Bir kişi, elinde sopayla kalabalığa doğru koşarken bir el silah sesi duyuluyor.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.