İzmirli fenomen tatlıcı Yiğit Doyurgan kimdir, evli mi, nereli, kaç yaşında, boyu kaç, eşi kim, dükkanı nerede, Instagram?

İzmirli fenomen tatlıcı Yiğit Doyurgan kimdir, evli mi, nereli, kaç yaşında, boyu kaç, eşi kim, dükkanı nerede, Instagram?
Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken ve İzmir’de bir tatlı dükkanı sahibi olan Yiğit Doyurgan’ın kim olduğu ve özel hayatı merak ediliyor.

Son dönemde farklı sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerce tanınan ve kısa sürede fenomen haline gelen İzmirli tatlıcı Yiğit Doyurgan’ın hayatı, özel yaşamı ve mesleki bilgileri araştırılıyor. Yiğit Doyurgan’ın kaç yaşında olduğu, aslen nereli olduğu, boyu ve kilosunun yanı sıra, evli olup olmadığı, eşinin kim olduğu ve çocuğu olup olmadığı da merak ediliyor. Peki fenomen tatlıcı Yiğit Doyurgan kim, yaşı kaç, aslen nereli, eşinin ismi ne, çocuğu var mı, boyu ve kilosu kaç, tatlı dükkanı nerede? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları…

t.png

Yiğit Doyurgan kimdir, nereli, ne iş yapıyor?

Yiğit Doyurgan ilk olarak kendisine ait tatlı dükkanında çektiği videolarla tanınan daha sonra pek çok farklı konuda içerik üretmeye başlayan bir sosyal medya fenomenidir. İzmir’de yaşayan Yiğit Doyurgan kentin farklı bölgelerinde şubeleri bulunan bir tatlı dükkanının sahibidir.

gsns7hgwiaar35d.jpeg

Yiğit Doyurgan evli mi, sevgilisi var mı, eşi kim, kaç çocuğu var?

Sosyal medyada ünlenmesinin ardından geniş bir hayran kitlesine sahip olan ve takipçi sayısı her geçen gün artan Yiğit Doyurgan’ın özel hayatı merak konusu olmaya başlandı. Özellikle Doyurgan’ın evli olup olmadığı ve eşinin kim olduğu en çok araştırılan konuların başında geliyor. Mutlu bir evliliği olduğu bilinen Yiğit Doyurgan’ın Ayaz isimli bir erkek çocuğu bulunuyor. Yiğit Doyurgan’ın eşinin ismi ise Büşra Doyurgan. Eş Doyurgan @busradoyurgan adlı sosyal medya hesabını kilitli olarak kullanıyor.

a1.png

a.png

gtqdf0owaaannqw.jpeg

Yiğit Doyurgan Instagram, Twitter, TikTok hesapları ne?

Sosyal medyada birçok farklı platformda binlerce takipçisi bulunan Yiğit Doyurgan düzenli olarak paylaştığı içeriklerle takipçi kitlesini genişletmeye devam ediyor. Doyurgan’ın 40 bine yakın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabının kullanıcı adı @yigitdoyurgan. Ünlü fenomenin aynı adlı Twitter ve TikTok hesapları da bulunuyor.

gqofctkwaaain8s.jpeg

Yiğit Doyurgan’ın tatlıcı dükkanı nerede, açık adresi, ismi ne?

Tatlıcı dükkanında çektiği videolarla tanınan ve kısa sürede fenomen haline gelen Yiğit Doyurgan’ın İzmir’de çeşitli tatlıların satışının yapıldığı bir dükkanı bulunuyor. Meşhur Hisarönü Şambalicisi ve Sütlü adlı iki ayrı mekanı bulunan Yiğit Doyurgan’ın İzmir’in çeşitli yerlerinde tatlıcı şubeleri de yer alıyor. İzmir’de Hisarönü, Karşıyaka, Bornova ve İstinyepark İzmir AVM’de dükkanları bulunuyor. Doyurgan’ın İstanbul’daki tatlıcı dükkanı ise İstinyepark Alışveriş Merkezin’de yer alıyor.

800x513-iki-metrelik-dukkandan-dunyaya-sambali-1541364744300.png

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.