Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ojelerini beğendiği muhabir kimdir, adı ne, hangi kanalda çalışıyor? Rüya Akkuş kimdir, kaç yaşında?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ojelerini beğendiği muhabir kimdir, adı ne, hangi kanalda çalışıyor? Rüya Akkuş kimdir, kaç yaşında?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ojeleri ile ilgili konuştuğu muhabir kimdir, adı ne, hangi kanalda çalışıyor? Rüya Akkuş kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi kanalda, evli mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın TBMM koridorlarında basın mensuplarının sorularının yanıtlarken bir muhabirin ojeleri hakkında yaptığı yorum dikkat çekti. Birçok kişi Erdoğan'ın ojeleri ile ilgili sohbet ettiği muhabirin kim olduğunu ve hangi kanalda çalıştığını araştırmaya başladı.

Erdoğan'ın ojelerini sorduğu muhabir kimdir, adı ne?

Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir basın mensubu arasındaki ilginç sohbet kameralara yansıdı. Muhabirin ojelerini inceleyen Erdoğan, "Bu ojeler ne? Ojelerin modeli acayip... Ne yapacağım ben şimdi; ben mi rüyadayım?" diyerek basın mensubuna takıldı. Bir süre karşılıklı sohbetin ardından Erdoğan, Ömer Çelik'e dönerek ojeler hakkında yorum yapmasını istedi. Kameralara yansıyan o anlar sosyal medyada yayınlanınca bir anda gündem oldu. Erdoğan'ın ojeleri ile ilgili konuştuğu muhabirin kim olduğu araştırılmaya başlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ojelerini beğendiği muhabirin A Haber'de görev yapan Rüya Akkuş olduğu ortaya çıktı.

ruya.png

Rüya Akkuş kimdir, kaç yaşında, doğum tarihi, burcu ne?

Muhabir olarak görev yapan Rüya Akkuş, 1988 yılında dünyaya geldi. 35 yaşındaki A Haber muhabiri evli ve bir çocuk sahibi.

Rüya Akkuş hangi kanalda çalışıyor, kariyeri?

Siyaset muhabiri olarak çalışan Rüya Akkuş, 13 yıldan bu yana Turkuvaz Medya Grubu’nda görev yapıyor. Daha önce ATV kanalında çalışan Akkuş şu anda A Haber’de muhabirlik yapıyor.

İşte Erdoğan'ın yorum yaptığı o ojeler:

whatsappimage20240626at137wwljpg-ibzonxkyk0encsie3mehvw.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.